Gorghiu: Putem continua demersurile pentru alegerile în două tururi

Gorghiu: Putem continua demersurile pentru alegerile în două tururi

Gorghiu: Putem continua demersurile pentru alegerile în două tururi

by March 8, 2016 0 comments

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat marți că Guvernul a răspuns la plângerea prealabilă a partidului, ca urmare putând fi continuate demersurile privind invocarea excepției de neconstituționalitate a prevederilor legate de alegerea primarilor într-un tur de scrutin, scrie agerpres.ro.

“Vești bune: Guvernul a răspuns astăzi la plângerea prealabilă a PNL, astfel că putem continua demersurile care deschid calea invocării excepției de neconstituționalitate a prevederilor legate de alegerea primarilor într-un singur tur de scrutin. Obiectivul: mai multă reprezentativitate a celor aleși, mai multă democrație”, a scris Gorghiu, marți, pe Facebook, conform sursei citate.

Pe 12 februarie, Alina Gorghiu anunța că PNL a depus la Guvern plângerea prealabilă pentru organizarea alegerilor locale în două tururi de scrutin.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/03/08/gorghiu-guvernul-a-raspuns-la-plangerea-prealabila-a-pnl-putem-continua-demersurile-pentru-alegerile-in-doua-tururi-13-38-00

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<