Icoana Maicii Domnului de la Mitropolia Clujului, adusă la Bucureşti

Icoana Maicii Domnului de la Mitropolia Clujului, adusă la Bucureşti

Icoana Maicii Domnului de la Mitropolia Clujului, adusă la Bucureşti

by March 15, 2016 0 comments

Icoana Maicii Domnului de la Mitropolia Clujului, Maramureşului şi Sălajului va fi adusă la Bucureşti şi purtată în pelerinaj la mai multe biserici, a transmis într-un comunicat de presă, marţi, Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române, conform mediafax.ro.

Potrivit unui comunicat de presă, “în zilele de 18-21 martie 2016, cu prilejul sărbătorii Duminica Ortodoxiei (prima din postul Sfintelor Paşti), cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, la biserica Icoanei din Bucureşti va avea loc a IX-a ediţie a manifestării religios-culturale intitulată ,, Icoana- Fereastră spre Dumnezeu”, organizată de Arhiepiscopia Bucureştilor şi Protoieria Sector II Capitală în colaborare cu Primăria Sectorului II”.

Vineri “Icoana Maicii Domnului de la Mitropolia Clujului, Maramureşului şi Sălajului va fi adusă la Bucureşti şi purtată în pelerinaj la bisericile Sfinţii Cosma şi Damian de la Spitalul Fundeni, Parc Plumbuita, Sfântul Ioan Moşi şi Sfântul Pantelimon din Protoieria Sector II Capitală” se mai spune în comunicat.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/social/patriarhie-icoana-maicii-domnului-de-la-mitropolia-clujului-va-fi-adusa-vineri-la-bucuresti-15107901

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<