Mai bun ca Trăistariu. Ovidiu Anton, reprezentantul României la Eurovision

Mai bun ca Trăistariu. Ovidiu Anton, reprezentantul României la Eurovision

Mai bun ca Trăistariu. Ovidiu Anton, reprezentantul României la Eurovision

by March 7, 2016 0 comments

Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision cu piesa “Moment of Silence”, după ce a câștigat Selecția Națională a a competiției, duminică, la Baia Mare, scrie agerpres.ro.

Conform sursei, în finala Eurovision România, publicul a fost singurul care a ales reprezentantul pentru scena de la Stockholm, prin televot.

Votul a putut fi exprimat trimițând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,…06), prin SMS, timp de o oră.

Ordinea de intrare în concurs a fost: 1. Florena — “Behind the Shadows”, 2. Doru Todoruț feat. Irina Baianț — “The Voice”, 3. Dream Walkers — “Let It Shine”, 4. Vanotek feat. The Code & Georgian — “I’m Coming Home”, 5. Ovidiu Anton — “Moment of Silence” și 6. M I H A I — “Paradisio”.

Spectacolul de la Baia Mare a cuprins un omagiu muzical adus Maramureșului, realizat de Paula Seling, alături de Dumitru Fărcaș, Corul bărbătesc din Finteușul Mare, familia Petreuș, Cornelia și Lupu Rednic.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/cultura/2016/03/06/alerta-ovidiu-anton-va-reprezenta-romania-la-eurovision-22-54-14

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.