Ne-am liniştit. Iohannis a dezvăluit, în Israel, ce anume îl unge pe suflet

Ne-am liniştit. Iohannis a dezvăluit, în Israel, ce anume îl unge pe suflet

Ne-am liniştit. Iohannis a dezvăluit, în Israel, ce anume îl unge pe suflet

by March 9, 2016 0 comments

Președintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri că toți oficialii israelieni cu care s-a întâlnit în vizita sa de stat i-au spus că îi apreciază foarte mult pe cetățenii israelieni veniți din România, arătând că acest fapt l-a uns la suflet, scrie agerpres.ro.

“Peste tot, am găsit oameni care au vorbit românește și peste tot mi-au spus oamenii că sunt bucuroși că a venit cineva din România și că sunt bucuroși să spună câteva cuvinte în limba română în fața unui oficial din România. Dar, mult mai important, oficialii Statului Israel, cu toții, mi-au spus că îi apreciază foarte mult pe cei veniți din România, cei originari din România, și acest lucru, pot să vă spun, m-a uns la suflet. O comunitate cum sunteți dumneavoastră, mare, puternică și apreciată, așa da ambasadori pentru România și vă mulțumesc!”, a spus șeful statului la întâlnirea cu reprezentanții comunității israeliene de origine română, conform sursei citate.

El a susținut că discuțiile cu omologul său israelian, premierul și președintele Knessetului au fost foarte bune și au dus cu siguranță la o mai strânsă relație între România și Israel.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/03/09/iohannis-m-a-uns-la-suflet-ca-toti-oficialii-israelieni-mi-au-spus-ca-ii-apreciaza-pe-originarii-din-romania-20-50-50

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.