Ponta: Un ministru care spune că drepturile omului sunt un lux e ”căzut în cap”

Ponta: Un ministru care spune că drepturile omului sunt un lux e ”căzut în cap”

Ponta: Un ministru care spune că drepturile omului sunt un lux e ”căzut în cap”

by March 14, 2016 0 comments

Fostul premier Victor Ponta a comentat, luni, la Parlament, declarațiile ministrului Justiției despre ordonanța privind interceptările, el susținând că un ministru care spune că drepturile fundamentale ale omului sunt un lux “ori e căzut în cap, ori trebuie să plece”, scrie agerpres.ro.

“Mie mi se pare totuși că drepturile fundamentale nu sunt un lux. Așa mi se pare mie. Dacă am greșit, ‘voi urmări cu atenție și preocupare’ de acum încolo. Nu m-am pronunțat pe ordonanță (n.r. — privind interceptările), că nu sunt eu cel care trebuie să mă pronunț. Un ministru care spune că drepturile fundamentale ale omului în anul 2016 sunt un lux ori e căzut în cap, ori trebuie să plece căzută de Parlament. Așa cred eu. Dacă greșesc… Dvs., dacă sunteți bucuroși că drepturile fundamentale sunt un lux, atunci rămânem așa”, a declarat Ponta la finalul ședinței grupurilor parlamentare PSD, conform sursei citate.

Întrebat dacă a propus în ședință depunerea unei moțiuni simple pe justiție, Victor Ponta a răspuns: “Nu. Într-o viață anterioară. În viața actuală, nu”.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/03/14/ponta-un-ministru-care-spune-ca-drepturile-omului-sunt-un-lux-ori-e-cazut-in-cap-ori-pleaca-16-55-04

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.