Şeful DIICOT despre dosarul Rompetrol: Are 3.100 de volume, luna viitoare se vor vedea “progrese”

Şeful DIICOT despre dosarul Rompetrol: Are 3.100 de volume, luna viitoare se vor vedea “progrese”

Şeful DIICOT despre dosarul Rompetrol: Are 3.100 de volume, luna viitoare se vor vedea “progrese”

by March 18, 2016 0 comments

Șeful DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, joi seară, că dosarul Rompetrol disjuns din cel în care a fost judecat Dinu Patriciu are 3.100 de volume, el estimând că luna viitoare se vor vedea “progrese” cu privire la această speță, scrie agerpres.ro.

“Rompetrol este un dosar de 3.100 de volume, ne ocupă tot subsolul instituției. (…) Se lucrează destul de intens în acest dosar, a făcut și obiectul Inspecției Judiciare, este în atenția conducerii DIICOT odată cu alte câteva zeci de dosare în acest moment. (…) Dosarul e o disjungere (…). E un dosar care implică foarte multă pricepere. E un procuror desemnat care se ocupă îndeaproape zilnic de acest dosar și cred că în perioada următoare vom vedea progrese. Cred că discutăm de nivelul lunii următoare. Așteptăm din acel dosar să avem o schimbare de încadrare juridică și o extindere, dar nu aș vrea să antamez”, a spus Horodniceanu la Digi 24, conform sursei.

El a opinat că prejudiciul din dosar este unul “impresionant”, însă a evitat să dea o sumă exactă. “E într-adevăr impresionant prin prejudiciul care probabil că până la urmă va fi cuantificat într-o sumă exactă. La acest moment, vorbim de zeci de milioane de dolari la acel moment. Zeci de milioane la momentul inițial cred că s-ar putea transforma undeva spre sute de milioane. Nu aș putea da o cifră exactă acum pentru că nu aș vrea să greșesc”, a mai spus Daniel Horodniceanu.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/justitie/2016/03/17/horodniceanu-dosarul-rompetrol-are-3-100-de-volume-cred-ca-luna-urmatoare-vom-vedea-progrese-22-22-04

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.