Un nou protest, marţi, al angajaţilor RATB, de data asta în faţa Parlamentului

Un nou protest, marţi, al angajaţilor RATB, de data asta în faţa Parlamentului

Un nou protest, marţi, al angajaţilor RATB, de data asta în faţa Parlamentului

by March 8, 2016 0 comments

Sindicalistii RATB organizeaza marti, 8 Martie, un protest in fata Palatului Parlamentului, fiind nemultumiti de conditiile de munca, de salariile pe care le au si de starea tehnica a vehiculelor din flota Regiei. Protestul va fi organizat in fata Casei Poporului, in alveola de intrare in Parcul Izvor, intre orele 10.00 si 14.30, scrie hotnews.ro.

Salariatii RATB care ies in strada sustin ca sunt nemultumiti de conditiile in care lucreaza, dar si de salariile pe care le primesc in fiecare luna, au transmis sindicalistii intr-un comunicat de presa.

De asemenea, sindicalistii spun ca managmentul neperformant al Consiliului General al Municipiului Bucuresti este o alta problema cu care se confrunta Regia. Un alt motiv de nemultumire, spun acestia, este dat de starea tehnica a unor vehicule din flota RATB. Potrivit acestora, unele au durata de viata cu mult depasita, iar calatorii nu sunt in siguranta in timpul calatoriei. RATB utilizeaza in prezent un parc circulant de 690 de autobuze, adica 69% din totalul celor 1.000 disponibile.

Citiţi mai multe pe http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20851118-angajatii-ratb-vor-protesta-marti-fata-casei-poporului-fata-conditiile-munca.htm

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.