Candidatura lui Cristian Popescu Piedone, respinsa de judecatori. Decizia nu e definitiva

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone, respinsa de judecatori. Decizia nu e definitiva

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone, respinsa de judecatori. Decizia nu e definitiva

by April 27, 2016 0 comments

Judecatoria Sectorului 4 a respins, miercuri, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, decizia nefiind definitiva, anunta Mediafax.

Judecatoria Sectorului 4 a decis respingerea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, decizia nefiind definitiva, fostul edil avand 24 de ore la dispozitie pentru a contesta hotararea.

Biroul electoral a admis candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, din partea PPU-SL, dupa ce pe 19 aprilie magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca semnaturile de sustinere pe care le stransese nu sunt valabile. Ulterior, Cristian Popescu Piedone a strans alte semnaturi si si-a depus candidatura.

Biroul Electoral al Sectorului 4 a respins lista candidatilor PPU-SL pentru Consiliul Local, deschisa de Cristian Popescu Piedone, pe motiv ca acesta s-a inscris in partid dupa ce au fost stranse semnaturile necesare depunerii listei.

“Lista PPU(SL) a fost admisa in prima faza de biroul electoral al Sectorului 4 fara mine. Partidul a inceput sa stranga semnaturi cu mult timp inainte, iar eu, fiind cap de lista, cum am ajuns acolo… O aberatie. Am facut contestatie la Judecatoria Sectorului 4 si in decursul zilei de joi se va pronunta. Nu este nicio problema. Intrarea mea in partid a fost pe 20 aprilie, iar pe 21 am fost si desemnat ca si candidat. Ramane la optiunea partidului pana in ultima zi pe cine pune pe liste la consilii”, a declarat pentru Mediafax Cristian Popescu Piedone.

Piedone este urmarit penal dupa tragedia din Colectiv. De altfel, el a demisionat in noimebrie 2015 din functia de primar al Sectorului 4, pe fondul protestelor declansate de tragedie, si sustinea la aceea vreme ca se retrage din viata politica.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.