Băsescu sare în apărarea CCR şi o atacă din nou pe Kovesi

Băsescu sare în apărarea CCR şi o atacă din nou pe Kovesi

Băsescu sare în apărarea CCR şi o atacă din nou pe Kovesi

by May 11, 2016 0 comments

Fostul președinte Traian Băsescu a caracterizat afirmațiile procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, referitoare la dosarele privind fraude în achiziții publice în care sunt investigate fapte de abuz în serviciu drept “mincinoase”, “propagandistice” și de natură a pune o presiune “incorectă” pe Curtea Constituțională, scrie agerpres.ro.

”Este o afirmație propagandistică și mincinoasă. E dincolo de orice limită să faci asemenea observații sau să încerci să intimidezi Curtea Constituțională spunând că se închid 865 de dosare. (…) Unii au o plăcere sadică să pună cătușe. Din această plăcere, îi vezi pe unii la televizor — unii, unele — când vorbesc de cătușe, li se zdruncină tot trupul de bucurie. Ca să fie abuz în serviciu, trebuie să fie intenție, trebuie să fie încălcarea legii, trebuie să fie folos necuvenit. Dacă astea 865 de dosare de care spune doamna Kovesi au în interiorul lor intenție, încălcarea legii și folos necuvenit este abuz în serviciu. Deci dacă procurorii le-au făcut bine, nu se închide niciun dosar. Asta este presiune incorectă pe Curtea Constituțională”, a spus Băsescu, la România TV, conform sursei.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/05/10/basescu-despre-afirmatiile-lui-kovesi-privind-dosarele-de-abuz-in-serviciu-propaganda-presiune-incorecta-pe-ccr-23-57-31

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.