European Food, Complexul Energetic Hunedoara și SRTV, cei mai mari datornici la buget

European Food, Complexul Energetic Hunedoara și SRTV, cei mai mari datornici la buget

European Food, Complexul Energetic Hunedoara și SRTV, cei mai mari datornici la buget

by May 4, 2016 0 comments

European Food, Complexul Energetic Hunedoara și Societatea Română de Televiziune sunt cei mai mari datornici la bugetul de stat, potrivit datelor publicate de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), scrie agerpres.ro.

Astfel, potrivit listei contribuabililor mari cu obligații restante către bugetul de stat, European Food figurează cu o sumă de 400,8 milioane lei (unde 400,1 milioane lei reprezintă obligații fiscale contestate), deținând prima poziție în topul datornicilor. Pe locul doi se află Complexul Energetic Hunedoara, cu 174,7 milioane lei, iar pe trei Societatea Română de Televiziune, cu 170,3 milioane lei.

Conform sursei, poziția a patra este deținută de firma Doly-Com cu obligații fiscale de 101,7 milioane lei, din care suma 96,4 milioane lei este contestată. Public Games se află pe locul al cincilea cu datorii de 89,4 milioane lei.

Potrivit ANAF, 186 de mari contribuabili, cu restanțe de peste 100.000 lei, înregistrează obligații fiscale totale de 2,60 miliarde de lei, din care 1,92 miliarde de lei obligații de plată principale și 684 milioane de lei obligații accesorii.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/economie/2016/05/03/european-food-complexul-energetic-hunedoara-si-srtv-cei-mai-mari-datornici-la-bugetul-de-stat-18-05-41

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.