Fosta sotie a lui Dan Condrea: Patronul de la Hexi Pharma a fost ofiter SIE

Fosta sotie a lui Dan Condrea: Patronul de la Hexi Pharma a fost ofiter SIE

Fosta sotie a lui Dan Condrea: Patronul de la Hexi Pharma a fost ofiter SIE

by May 26, 2016 0 comments

Intr-o aparitie stranie, fosta sotie a lui Dan Condrea a facut joi dimineata o serie de afirmatii halucinante si neverosimile, fara a oferi vreo proba pentru cele sustinute, potrivit Hotnews.ro. Fosta sotie, Laura Georgescu, a declarat joi dimineata dupa audierea sa la Tribunalul Bucuresti, unde a cerut instituirea de urgenta a unui ordin judecatoresc pentru protectia copilului pe care il are cu patronul Hexi Pharma, ca fostul sot era cu siguranta ofiter SIE si a fost filat de SIE si CIA, transmite Mediafax.  

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a mers joi la Tribunalul Bucuresti pentru un termen intr-un proces de custodie a copilului pe care il are cu fostul patron Hexi Pharma. De notat ca dupa divortul din 2011, instanta a incredintat copilul tatalui.
Femeia a declarat la iesirea din sediul instantei ca a depus pe masa judecatorilor mai multe documente din care, spune ea, reiese ca Dan Condrea a fost filat.

“Alexandru Condrea a fost filat in permanenta cum si eu am fost filata. A fost ofiter SIE, a fost filat in permanenta “, a spus Laura Georgescu.

Femeia a aratat si mai multe fotografii in care, sustine ea, ar aparea lucratori din cadrul serviciilor.

“Este o poza de la cununia civila, anul 1999. In aceasta poza apare colonelul Iancu Damian, Ministerul de Interne, Directia Doi si un Sfert. Ati dat in presa un comunicat SRI ca nu a existat filaj. Eu am prezentat in fata instantei de judecata probele de filaj”, a adaugat fosta sotie a lui Condrea.

Intrebata daca este sigura ca a fost filata in prezent, ea a raspuns ” intrebati-l pe domnul Cristian George Maior, dispozitivele lor sunt superioare celor ale lui Coldea. Nu avea cum sa nu-l fileze. Doar in ultimele doua luni, de cand cu aceea lege, nu au mai putut sa-l fileze”.
Femeia spune ca documentele cu privire la activitatea Hexi Pharma le-ar fi luat dintr-un apartament al lui Dan Condrea, cand acesta era plecat din tara. Aceleasi acte le-ar fi depus la un denunt formulat in septembrie 2015 si le-ar fi inmanat si jurnalistului Catalin Tolontan.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.