Mident Style ne oferă soluția chirurgiei dentare fără teamă: Inhalosedarea

Mident Style ne oferă soluția chirurgiei dentare fără teamă: Inhalosedarea

Mident Style ne oferă soluția chirurgiei dentare fără teamă: Inhalosedarea

by May 25, 2016 0 comments

Mident Style a introdus o metodă eficientă pentru a ne învinge teama când venim la stomatologie: inhalosedarea, un aparat special prin care se inhalează un gaz incolor (peroxid de azot), neiritant, cu miros dulceag, care are un coeficient redus de solubilizare. Efectele sale se instalează rapid și dispar, la fel de rapid, odată cu încetarea administrării.

Asa cum am promis în primul articol, am revenit în atenția cititorilor noștri cu prezentarea unuia dintre serviciile oferite de clinica dentară Mident Style si anume chirurgia dentara.

Clinica Mident Style se adresează tuturor pacienților de orice varstă, dar vine cu o soluție specială pentru cei cărora le este  teamă de dentist, ajutându-i să ducă  la bun sfârșit dorința de a avea un zambet frumos.

Dr. Ourfali Mahmoud- medic specialist in  chirurgie dento-alveolară, în cadrul clinicii Mident Style ne vorbește despre chirurgia dentară și implantologie dar și despre soluții eficiente de a ne învinge teama de dentist.

”Solutia oferită de Mident Style este inhalosedarea cu peroxid de  azot. Inhalosedarea cu peroxid de azot nu are, practic contraindicații, putându-se efectua pacienților de orice varstă”, susține domnul doctor, Ourfali Mahmoud.

De asemenea, dr. Ourfali Mahmoud ne oferă în continuare alte detalii legate de  cea mai frecventă interventie chirurgicala si anume, extractia dentara. ”Atunci când un dinte este foarte afectat de carie si nu mai poate fi refăcut sau dacă îmbolnăvirea sa provoacă complicatii,el trebuie extras. Dintele extras se poate inlocui cu un implant dentar sau cu o punte dentară. Chirurgia dentară permite medicilor specialiști să rezolve cazurile complicate, precizează dr. Ourfali Mahmoud.

Tratamentele chirurgicale realizate în clinica Mident Style le puteți găsi pe site-ul cabinetului www.midentstyle.ro

Tipurile de implant oferite de Mident Style sunt : STRAUMANN (ELVETIA), BICON (USA), ALPHA BIO (ISRAEL) SI DENTIUM (KOREA).

Mident Style vine în întâmpinarea cititorilor noștri cu un exemplu de intervenții chirurgicale și implanturi realizate în clinică:

”O pacientă în varstă de 53 de ani, s-a prezentat în clinica noastră, prezentând  edentatie  totală inferioară protezată  printr-o proteză mobilă. Motivul prezentării a fost nemulțumirea din punct de vedere estetic și funcțional. În urma consultației, i s-a propus un plan de tratament cu implante dentare si lucrare fixă pe implante. S-a efectuat intervenția chirurgicală cu 7 implante și protezarea pe aceasta. Pacienta este fericită și multumită că și-a reluat funcțiile normale estetice si funcționale. Tratamentul a fost efectuat în colaborare, de medicii noștri Dr. Ourfali Mahmoud – medic  specialist chirurgie și implantologie orală și Dr. Nistor Alina –medic dentist”, ne prezintă clinica stomatologică  Mident Style,  un caz medical cu un sfarsit fericit.

Pacienta : ,, Acum am o viată normală, pot manca , pot socializa făra teama de a se scăpa proteza. Multumesc  echipei Mident Style” P.M.

POZA EXEM FINAL

Pentru cei care doresc să-și facă o programare, clinica Mident Style vă așteaptă în: Șos. Colentina nr.16, Bloc IRIS (A2), Complex Rose Garden sau la nr. de telefon: 021.380.26.37, fax: 0722.452.975, email: contact@midentstyle.ro.

Mident Style vă așteaptă într-un cadru elegant și profesionist cu servicii de buna calitate.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.