Catalin Predoiu si-a dat demisia din fruntea PNL Bucuresti. ”O felicit pe doamna Firea”

Catalin Predoiu si-a dat demisia din fruntea PNL Bucuresti. ”O felicit pe doamna Firea”

Catalin Predoiu si-a dat demisia din fruntea PNL Bucuresti. ”O felicit pe doamna Firea”

by June 5, 2016 0 comments
Candidatul PNL la Capitală, Cătălin Predoiu, a anunțat că își depune mandatul din funcția de președinte al PNL București.

”Vreau să felicit toți bucureștenii care au ieșit la vot. Bucureștenii au demonstrat patriotism local.

Vreau să felicit pe proaspătul primar general al Capitalei, doamna Gabriela Firea. Doresc să îi urez să aibă înțelepciunea pentru proiectele impuse. De asemenea, doresc să îl felicit și pe candidatul de pe locul II, Nicușor Dan.

Le mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat încrederea mie și candidaților PNL. Mulțumesc de asemenea echipei mele de campanie, celor care au muncit zi și noapte. Am prea puține cuvinte pentru a-i recompensa pentru sacrificiul lor.

Am dorit mult să câștigăm aceste alegeri și eu și colegii mei. Am făcut tot ce am crezut noi că este omenește cu putință. Am știut că ne confruntăm cu o dezamăgire generală față de partidele politice. Faptul că și colegii mei am început o reformă în partid, faptul că am înțeles mesajul străzii și, în sfârșit, faptul că ne dorim un București european. Toate aceste impedimente pe care le-am întâmpinat, handicapul cu care am plecat la drum, nu pot înlătura asumarea responsabilității.

Doresc să informez că înțeleg să fac un act de responsabilitate și dacă mâine dimineață se vor confirma rezultatele exit poll, îmi depun mandatul de președinte al PNL București”, a spus Predoiu.

 

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.