Serios? Campania pentru locale, cea mai muncită şi mai transparentă, zice Raluca Turcan

Serios? Campania pentru locale, cea mai muncită şi mai transparentă, zice Raluca Turcan

Serios? Campania pentru locale, cea mai muncită şi mai transparentă, zice Raluca Turcan

by June 3, 2016 0 comments

Vicepreședintele Partidului Național Liberal, deputatul Raluca Turcan, apreciază că această campanie electorală pentru alegerile locale a fost “cea mai muncită, cea mai transparentă și la costurile cele mai reduse”, scrie agerpres.ro.

“A fost cea mai muncită campanie, cea mai transparentă și la costurile cele mai reduse. Ceea ce înseamnă că, din perspectiva nevoii de a ne îndrepta spre o politică de tip european, este un câștig. Chiar dacă nu s-a văzut foarte mult pe ecrane, cine a dorit să ajungă la oameni a putut să o facă, în mod direct, cu informații, fără pomeni și cadouri. Din perspectiva banilor cheltuiți, este prima campanie în care candidații nu au mai simțit presiunea costurilor enorme ca în trecut. A fost o campanie în care s-a pus foarte mult accentul pe comunicarea la firul ierbii, adică exact acolo unde sunt problemele oamenilor. Pentru unii probabil că a fost o noutate. Echipa PNL Sibiu s-a mobilizat și a răspuns unită la acest mod de a face politică”, a declarat Raluca Turcan într-un comunicat de presă citat de agerpres.ro.

Potrivit Ralucăi Turcan, “așteptările de la clasa politică au crescut, exigențele oamenilor sunt mai ridicate”.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/06/03/raluca-turcan-pnl-a-fost-cea-mai-muncita-campanie-cea-mai-transparenta-11-07-23

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.