Tradare, dar sa o stim si noi! Cine a boicotat candidatura lui Dan Cristian Popescu de la sectorul 2

Tradare, dar sa o stim si noi! Cine a boicotat candidatura lui Dan Cristian Popescu de la sectorul 2

Tradare, dar sa o stim si noi! Cine a boicotat candidatura lui Dan Cristian Popescu de la sectorul 2

by June 8, 2016 0 comments

Scandalul este cat casa la PNL. Ieri, co-presedintele PNL Alina Gorghiu anunta ca cei sase presedinti ai PNL din sectoarele bucurestene si-au depus mandatele din cauza rezultatelor foarte slabe la alegerile locale. Apoi, unii dintre ei, precum Anca Boagiu ( sectorul 2) si Marius Rogin ( sectorul 4) negau aceasta informatie spunand ca nu si-au dat demisia.

Oricum, astazi, la Biroul National vor fi toti fortati sa faca un pas inapoi, fiind considerati vinovati de dezastrul de la Bucuresti. Problema este ca au fost cazuri in Bucuresti, unde nu numai ca au fost blaturi cu contracandidatii, ci chiar seful de organizatie si-ar fi indemnat membrii de partid sa voteze cu candidatul PSD. Un asemenea situatie ne-a fost relatata de unele surse la sectorul 2, unde presedintele filialei, Anca Boagiu, ar fi sustinut candidatura lui Mugur Toader(PSD) si ar fi boicotat campania propriului candidat, Dan Cristian Popescu.

Sursele noastre ne-au relatat ca unii membrii liberali care au votat la Liceul Lucian Blaga din Pantelimon, ar fi fost sfatuiti sa-si puna stampila pe Mugur Toader (PSD). Pozitia Ancai Boagiu fata de aceste alegeri locale este explicabila, tinand cont de faptul ca de ani de zile, aceasta  a facut blat cu fostul primar, Neculai Ontanu, care, fiind jupan pe sectorul 2, ii asigura un post de senator, in schimbul sprijinului acordat acestuia sa devina primar ( vezi alegerile din 2008 si 2012). Acum, dupa ce Ontanu nu a mai candidat ( el fiind in arest preventiv), Anca Boagiu ar fi cazut la intelegere cu Mugur Toader, in conditiile in care ea nu a reusit sa-si impuna omul din PNL pentru o candidatura – Ioana Lazaroiu. Asa s-a ajuns ca Dan Cristian Popescu, cel care a intrat in batalie cu PSD la sectorul 2, s-a trezit singur in aceasta competitie electorala dura, el fiind nevoit sa lupte cu numai cu adversarul,  ci si cu propriul partid. Acest fapt a fost reliefat chiar si de Oreste, in emisiunea ”Jocuri de putere” in seara de duminica, atunci cand se anunta, la televizor dezastrul PNL la Bucuresti.

Situatia aceasta nu este insa singulara in Capitala. Se cunoaste de ani de zile ca  la sectorul 3, PNL face blat  cu Robert Negoita.  Mult timp, organizatia liberala de aici, refuzat, in aceasta primavara,  sa dea un candidat, ceea ce a dus, initial sa desemneze cu candidat necunoscut Florin Vasile , iar apoi sa fie adus  un lider de notorietate, de la Centru,  dar din afara filialei – Cristian Pocora, care era departe de intelegerile ascunse PSD-PNL.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<