Mident Style: Estetica dentară și reduceri de 50% la oferta pentru albirea dentară

Mident Style: Estetica dentară și reduceri de 50% la oferta pentru albirea dentară

Mident Style: Estetica dentară și reduceri de 50% la oferta pentru albirea dentară

by July 14, 2016 0 comments

Astazi revenim in atentia cititorilor noștri cu detalii și informații  despre estetica dentară  dar și despre ce oferta specială  ne-a pregătit luna aceasta, clinica  Mident Style.

Medicul stomatolog  Alexandra Mihai, din cadrul clinicii Mident Style, ne povesteste care sunt procedurile stomatologiei estetice si beneficiile acestora:

„Estetica dentară s-a născut din dorința oamenilor de a avea un zâmbet frumos și de a corecta anumite imperfecțiuni.

Procedurile stomatologiei estetice sunt diverse, mult mai variate decât în trecut și mai puțin invazive.

Acestea au drept îmbunătățirea aspectului individual  al dinților și al fizionomiei, dar și redarea  funcțiilor aparatului dento-maxilar.

Din categoria manoperelor realizate în stomatologia cosmetică fac parte:

ALBIREA DENTARĂ

Albirea dentara reprezinta  o curatare atenta a dintilor prin care nuanta acestora poate fi modificata. Albirea este o procedura sigura si eficienta, ce poate fi realizata atat in cabinet, cat si la domiciliu.

FAȚETE DENTARE CERAMICE

Fațetele ceramice sunt lucrari de dimensiuni reduse, produse in laboratorul de tehnica dentara si atasate prin cimentare pe suprafata dentară. Fațetele reprezintă prima opțiune atunci când este vorba de designul unui zâmbet, realizând celebrul Hollywood Smile.

BONDING DENTAR

Este o procedură cosmetică curentă ce constă în aplicarea unor rașini compozite cu scop reparator la nivelul suprafeței dentare.

Bondingul dentar are o mulțime de avantaje, printre care cele mai importante vizeaza eficienta din punct de vedere estetic, rezistenta în timp și costuri reduse.

BIJUTERIILE  DENTARE

Sunt pietre pretioase de diverse forme și culoare, în general de dimensiuni mici, care se aplică pe suprafața dentară fără ca aceasta să fie afectată.

IMPLANTUL DENTAR

Pierderea unui dinte poate avea repercursiuni, atât din punct de vedere stomatologic, cât și emoțional. Implantul dentar, sub forma unei piese de titan introduse în os, servește drept fundație pentru construirea unui dinte. Această intervenție se adresează strict personelor cu unul sau mai mulți dinți lipsă.

Zambetul este unul dintre instrumentele noastre de comunicare cele mai puternice si poate influenta semnificativ prima impresie a celor din jur. El are un impact fundamental nu numai asupra aspectului estetic, dar și asupra expresiei faciale, funcției masticatorii, foneticii și exprimării verbale.

 Un zâmbet sănătos reprezintă o combinație între frumusețe și sănătate.

Luna Iulie, Mident Style va ofera reduceri de 50% la oferta pentru albirea dentara.

Pentru cei care doresc să-și facă o programare,  clinica Mident Style vă așteaptă în: Șos. Colentina nr.16, Bloc IRIS (A2), Complex Rose Garden sau la nr. de telefon: 021.380.26.37, fax: 0722.452.975, email: contact@midentstyle.ro.

Mident Style vă așteaptă într-un cadru elegant și profesionist cu servicii de buna calitate

 

 

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<