Liviu Dragnea: Raed Arafat ar trebui să-și dea două palme pentru cazul accidenului de la Piatra Craiului

Liviu Dragnea: Raed Arafat ar trebui să-și dea două palme pentru cazul accidenului de la Piatra Craiului

Liviu Dragnea: Raed Arafat ar trebui să-și dea două palme pentru cazul accidenului de la Piatra Craiului

by August 31, 2016 0 comments

Liderul PSD, Liviu Dragnea, se alatura criticilor la adresa lui Raed Arafat, dupa ce un elicopter privat a trebuit sa astepte mai multe ore pentru a salva o femeie cazuta in Piatra Craiului, din cauza ca fusese solicitat si un elicopter SMURD.

Seful PSD a postat pe pagina sa de Facebook doua articole in care era laudata interventia pilotului Constantin Apavaloaie. Imaginile spectaculoase au fost preluate inclusiv de presa internationala.

“Il cunosc pe domnul Apavaloaie de multi ani si stiu ca aceasta nu este prima data cand a fost erou. Ma bucur foarte mult ca de aceasta data, toata lumea a aflat cat de bun este!!!”, a scris Dragnea, in mesajul care insoteste cele doua articole.

La comentarii, un internaut il intreaba pe Liviu Dragnea daca nu ar trebui sa ii dea “doua palme” lui Raed Arafat.

“Ar trebui sa isi dea singur pentru reactia pe care a avut-o”, a raspuns Dragnea.

“Eu consider nefericita reactia domnului Arafat de dupa eveniment. Pentru faptul ca domnul Apavaloaie si-a riscat benevol viata ca sa salveze o alta viata, dumnealui ar fi putut macar sa aprecieze, nu sa inceapa o ancheta”, a adaugat liderul PSD.

Acelasi comentator spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa ia atitudinea, deoarece “PSD i-a dat puterea pe care o are acum”.

“Aveti dreptate”, a raspuns Dragnea.

Criticile la adresa lui Raed Arafat au pornit dupa ce Departamentul pentru Situatii de Urgenta a interzis unui elicopter privat, timp de aproape doua ore, sa intervina, dupa ce o femeie a cazut 30 de metri in masivul Piatra Craiului, potrivit Digi24.

Femeia a cazut circa 30 de metri, in zona Caldarea Ocolita, pe Braul de Mijloc, intr-o o zona greu accesibila si extrem de periculoasa, precizeaza Dispeceratul National Salvamont, care arata ca aceasta avea fracturi de femur si de antebrat si traumatism cranio-cerebral.

Dupa ce salvamontistii au cerut un elicopter pentru recuperarea victimei, la fata locului au sosit doua aparate de zbor, “un elicopter privat care a evacuat victima si salvamontistul din perete, elicopterul SMURD preluand victima si transportand-o la spital”.

Atunci, acelasi departament a interzis unui echipaj aerian privat, timp de aproape doua ore, sa intervina.

Ulterior, Departamentul pentru Situatii de Urgenta a dispus o ancheta in cazul interventiei salvamontistilor din Zarnesti.

Arafat: Se pare ca a fost si dl Dragnea indus in eroare

Raed Arafat a replicat tot pe Facebook, apreciind ca Liviu Dragnea a fost “se pare” indus in eroare si cerand stoparea “atacurilor” la adresa sa, care au un “impact negativ asupra personalului de interventie”.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<