Războiul jurnaliștilor în cazul Hexi Pharma. Cătălin Tolontan: Science fiction. Mircea Badea: Să intre DIICOT

Războiul jurnaliștilor în cazul Hexi Pharma. Cătălin Tolontan: Science fiction. Mircea Badea: Să intre DIICOT

Războiul jurnaliștilor în cazul Hexi Pharma. Cătălin Tolontan: Science fiction. Mircea Badea: Să intre DIICOT

by August 24, 2016 0 comments

Jurnalistul Catalin Tolontan reactioneaza, pe blogul sau, la declaratiile de marti ale procurorului general, Augustin Lazar, in scandalul dezinfectantilor diluati. “Chiar daca sintem in 23 august, ziua cind procurorul general a intors spatele realitatii si s-a aliat cu literatura Science Fiction, citeva fapte nu strica totusi”, a scris Catalin Tolontan, subliniind ca “singura diluare legala e cea de pe eticheta!” si amintind ca “Suprasept este unul dintre cei doi dezinfectanti indicati de fisele de fabricatie Hexi publicate de Gazeta drept falsificat. In cazul Suprasept, diluat de 10 ori. Suprasept a fost confirmat ca falsificat de 10 ori atit in analizele comandate de ziar, cit si in cele facute de catre Guvern si, separat, de Parchet.” Intre timp, realizatorul Antenei 3 Mircea Badea, coleg de trust cu Catalin Tolontan, cere ca “Tolontan si acolitii sai” sa fie “investigati de DIICOT exact ca aia de la Sky News”.

Mircea Badea a scris, pe pagina sa de Facebook, despre “mizeriile demente si eronate promovate de Tolontan si acolitii sai care ar trebui investigati de DIICOT exact ca aia de la Sky News” :”Asta e, nu suntem toti cretini sau securisti. Cine crede ca Tolontan e Dumnezeu pe pamant sa se duca in cap odata cu el. Sunt satul de imbecili si de nemernici”, adauga Mircea Badea.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, declarase ca s-au primit la Parchet rezultatele testelor de eficienta pe unul dintre loturile Hexi Pharma, rezultatele fiind “si pozitive si negative”, urmand ca analize pe un alt lot de dezinfectanti sa fie facute in strainatate.

Reactia lui Catalin Tolontan, pe blog:

Chiar daca sintem in 23 august, ziua cind procurorul general a intors spatele realitatii si s-a aliat cu literatura Science Fiction, citeva fapte nu strica totusi:

Analizele despre care vorbeste Augustin Lazar nu au venit acum, ci in urma cu doua luni! Si ele nu sint analize de concentratie, ci de eficienta.

Nu exista notiunea de diluare legala a biocidelor, alta decit cea de pe eticheta. Ca sa pastram adevarul, magistratul nici nu a vorbit despre “diluare legala a concentratiei”, dar comunicarea lui a fost atit de extraterestra, incit se putea intelege inclusiv asta. Revenind, singura diluare legala e cea de pe eticheta!  Sau, daca legea s-a schimbat, sa fim anuntati cu totii: ne fondam companii care vor ambala “Suc de portocale 100%!” in care vom pune doar 10% portocale ca oricum miroase a portocale.

Ce, inselam pe toata lumea?! Nu-i nimic, daca ne prind o sa spunem ca ne persecuta Sistemul si se urmareste izgonirea portocalelor din ghivece.

Mai mult pe : http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-subiectele_zilei-21244006-mircea-badea-tolontan-trebui-investigat-diicot-exact-aia-sky-news-replica-lui-tolontan-declaratiile-lui-augustin-lazar-despre-dezinfectantii-diluati-ziua-care-procurorul-general-intors-armele-fapte-sc.htm

 

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.