Reacția lui Victor Ponta: Este o minciună grosolană care afectează siguranța națională

Reacția lui Victor Ponta: Este o minciună grosolană care afectează siguranța națională

Reacția lui Victor Ponta: Este o minciună grosolană care afectează siguranța națională

by August 18, 2016 0 comments

Reacție extrem de dură a fostului premier Victor Ponta la informațiile privind eventualul transfer de arme nucleare de la bazele americane din Turcia la bazele americane de pe teritoriul României.

Potrivit lui Ponta știrea transmisă ”pe surse” de portalul EurActiv.com este o ”minciună grosolană care poate afecta grav siguranța națională a României”. În acest sens el susține că pare a fi o nouă încercare de decredibilizare a României după Episodul Sky News și cere autorităților în drept să ia atitutudine și să acționeze:

”Aceasta stire falsa ( o minciuna grosolana) data de EURACTIV.COM este cu adevarat de natura sa afecteze grav siguranta nationala a Romaniei !!!

Reactia prompta a MAE de a demonta aceasta dezinformare e binevenita dar nu cred ca este de ajuns ( multi oameni nu mai citesc dezmintirea oficiala – si unii probabil oricum nu-i cred pe cei de la MAE)!

Este clar nevoie de o actiune legala contra autorilor si de o analiza a modului in care a fost construita aceasta stire – eu am motive sa cred ca fost conceputa intr-un “laborator” din strainatate ( poate Moscova?!?) , data unui “tovaras” de la Euractiv.com si plasata in Romania printr-o retea deja folosita anterior ( EuroActiv are in Bucuresti acelasi sediu cu …… Hotnews / si are cateva organisme de presa care ii preiau imediat relatarile)!

Daca tot ne-am indignat fata de povestea de la SkyNews ( o simpla farsa a unor tantalai) si am arestat oameni pentru asta, stirea cu arme nucleara mutate in Romania este de 100 de ori mai grava si apta de a aduce uriase prejudicii sigurantei nationale!

Si asa poate aflam cu adevarat cine face in Romania “jocurile” altor tari care ne sunt inamice!

Ca cetatean al Romaniei si deputat in Parlament solicit public autoritatilor in drept sa ia urgent toate masurile necesare si sa informeze opinia publica!”, susține Victor Ponta.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<