Ziua Națională se sărbătorește pe o perioadă de trei luni, la Arad

Ziua Națională se sărbătorește pe o perioadă de trei luni, la Arad

Ziua Națională se sărbătorește pe o perioadă de trei luni, la Arad

by August 31, 2016 0 comments

Cei care au cârcotit în ultimele săptămâni că se aruncă prea mulți bani pe evenimentele prilejuite de Zilele Aradului nici nu visează ce urmează, potrivit livearad.ro.

Dacă sărbătoarea Aradului a durat zece zile, timp în care Primăria a aruncat cu miliarde de lei vechi pe tot felul de evenimente electorale, primarul Gheorghe Falcă pregătește arădenilor o nouă surpriză, prin care Aradul ar putea intra în Cartea Recordurilor.

Într-o postare video pe pagina de Facebook a Primăriei Arad, Gheorghe Falcă, într-o română aproximativă, se laudă cât se frumos s-a distrat la Zilele Aradului și se declară încântat să “aproximeze” că 65 de mii de arădeni au participat activ la aceste evenimente. Aproximarea primarului e desprinsă din nou din Epoca de Aur, reușind chiar să umbrească producțiile la hectar ale mult iubitului Nicolae Ceaușescu.

În finalul materialului video, Gheorghe Falcă ne anunță cu lacrimi în ochi că el respectă “ceea ce au făcut înaintașii, marea Unire”, motiv pentru care încă din septembrie Primăria demarează un program amplu pentru a sărbători Ziua Națională a României.

Așadar, dragi arădeni, din septembrie începe o mega-campanie electorală pe bani publici. Trei luni de zile o vom duce din chef în chef până la victoria finală a lui Falcă și a celor de la PDL în alegerile din decembrie.

Cum speranța moare ultima, sperăm și noi ca cei de la DNA să se aplece asupra acestui caz, de șifonare a banului public în interes electoral. Dacă la Craiova sau în alte orașe DNA a intervenit, la noi de ce nu se poate? (livearad.ro)


falca-30,08,16 de contact859

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.