Explozie la Focșani. Atentat cu bombă artizanală?

Explozie la Focșani. Atentat cu bombă artizanală?

Explozie la Focșani. Atentat cu bombă artizanală?

by September 8, 2016 0 comments

Explozie la un centru comercial la Focșani, informează Antena3. O explozie a avut loc în incinta Promenada Mall Focșani, la intrarea în Happy Cinema. O persoană a fost rănită și a fost transportată la Urgențe, având un traumatism facial. Potrivit unor surse, bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice.

Două ambulanțe s-au deplasat la fața locului. Potrivit directorului Ambulanței Focșani, alte persoane nu au fost rănite, nu au necesitat îngrijiri medicale. De asemenea, centrul comercial a fost evacuat.

Potrivit unor martori, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, avea un dispozitiv exploziv asupra lui.

“S-a auzit anunţul de evacuare şi autorităţile ne-au cerut să ieşim cu toţi afară. În schimb, cel puţin în zona în care mă aflam eu, nu s-a auzit nicio explozie. Suntem toţi în faţa hipermarketului, nu ştim ce s-a întamplat”, a povestit o focşăneancă aflată la cumpărături pentru presa locală.

La fața locului va ajunge și o echipă pirotehnică de la SRI: „A fost anuntata echipa pirotehnica din cadrul SRI care este in acest moment prezenta la fata locului si investigheaza. Deocamdata nu àvem informatii despre deflagratie. Revenim imediat ce avem detalii suplimentare”, a transmis SRI.

Corespondentul Antena 3 a spus că o bucată din tavan ar fi căzut în urma deflagrației.

Primarul Focșaniului, Cristian Misăilă, s-a deplasat la fața locului. Acesta a transmis că, în acest moment, se fac verificări pentru a se stabili sursa exactă a deflagrației. Acesta a mai spus că tavanul este căzut în proporție de 80%.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<