Întoarcerea fiului risipitor la matcă. Cu ce se va ocupa Victor Ponta în PSD

Întoarcerea fiului risipitor la matcă. Cu ce se va ocupa Victor Ponta în PSD

Întoarcerea fiului risipitor la matcă. Cu ce se va ocupa Victor Ponta în PSD

by September 12, 2016 0 comments

Victor Ponta a venit luni la sediul Partidului Social Democrat, unde s-a întâlnit cu președintele PSD, Liviu Dragnea. După întâlnire, Liviu Dragnea a spus că Victor Ponta va fi pe listele PSD la alegerile din toamnă şi se va ocupa de partea financiară a programului de guvernare.

Victor Ponta a declarat luni, la finalul întâlnirii cu Liviu Dragnea la sediul PSD, că va lucra la programul de guvernare al partidului şi se va ocupa de ceva ce i-a ”ieşit foarte bine şi anume banii românilor”.

“Liviu Dragnea mi-a cerut să mă ocup de ceva ce cred că mă şi pricep şi mi-a şi ieşit bine, şi anume banii românilor. Cunosc foarte bine şi ce înseamnă FMI, Comisie Europeană, Bancă Mondială, deficit şi aşa mai departe”, a declarat Victor Ponta.

Liviu Dragnea a anunţat, în urma discuţiilor, că fostul premier Victor Ponta rămâne pe listele PSD la alegerile parlamentare, iar acesta este un subiect închis.

“I-am cerut exact ce-mi cer și mie — să muncim împreună și cu ceilalți colegi pentru România, așa cum a făcut mereu. Și muncește în PSD, este membru în PSD, va fi pe listele noastre. Am spus-o și ieri, nu știu cât mai românește să spun, azi și mai apăsat. Este un subiect închis din punctul meu de vedere și al lui. Nu cerem ceva în mod special cuiva, dar fiecare ne-am împărțit sarcinile în partidul ăsta, așa cum am făcut în permanență. Și faptul că va coordona partea de bani pentru români mie îmi dă foarte multă liniște și multă încredere, atât pentru conținutul programului de guvernare în partea asta, cât și pentru șansa ca românii să înțeleagă mult mai bine ce vrem noi să facem”, a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

El a reafirmat că nu se discută, în aceste trei luni care au rămas până la alegerile parlamentare, despre funcții.

“Cred că oamenii sunt mai interesați de ceea ce facem pentru ei. (…) Le dăm o șansa adversarilor noștri care nu au program de guvernare (…) să înceapă discuții despre persoane”, a motivat Liviu Dragnea.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.