Nou dosar penal pentru Victor Ponta și Sebastian Ghiță. Apare și numele lui Tony Blair

Nou dosar penal pentru Victor Ponta și Sebastian Ghiță. Apare și numele lui Tony Blair

Nou dosar penal pentru Victor Ponta și Sebastian Ghiță. Apare și numele lui Tony Blair

by September 6, 2016 0 comments

Victor Ponta si Sebastian Ghita sunt citati pentru astazi la DNA Ploiesti intr-un nou dosar in calitate de suspecti, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. Ponta ar fi suspectat ca ar fi primit bani pentru a pune o anumita persoane pe listele parlamentare la alegerile din 2012.

Procurorii il cerceteaza pe Victor Ponta in baza legii 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, care prevede la articolul 13 urmatoarele: “Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.”

Sebastian Ghita a declarat si el ca se va prezenta la DNA Ploiesti si sustine ca este vorba despre un dosar in care este investigata  “problema Tony Blair”.

Acesta a vorbit despre o intalnire din 2011 intre Victor Ponta, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Mihai Razvan Ungureanu si fostul prim ministru britanic Tony Blair.

“Stiu ca in dosarul acesta e vehiculat si numele fostului premier britanic Tony Blair”, a spus Ghita, fara a oferi alte detalii.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.