PNL se dezice de Guvernul Ciolos. “Ar fi bine sa puna capat proiectelor populiste”

PNL se dezice de Guvernul Ciolos. “Ar fi bine sa puna capat proiectelor populiste”

PNL se dezice de Guvernul Ciolos. “Ar fi bine sa puna capat proiectelor populiste”

by September 13, 2016 0 comments

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti, ca in acest moment nu exista niciun dialog intre PNL si ministrii tehnocrati pe tema candidaturii la alegerile parlamentare, dar probabil pe listele liberalilor se vor regasi rectori, medici renumiti sau persoane din lumea justitiei, informeaza Agerpres. Gorghiu a mai precizat ca, in ceea ce priveste un viitor premier din partea PNL, exista in partid doua curente de opinie – unul sustine ca este nevoie de un prim-ministru desemnat de partid pentru a comunica programul de guvernare, iar altul ca nu este necesar, decizia urmand sa fie luata la inceputul lunii octombrie.

“Noi o sa ne finalizam listele la sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie vom vota in BPN toate listele de la Bucuresti pana la ultimul judet. In acest moment nu exista niciun dialog intre noi si ministrii tehnocrati pe tema unei candidaturi pe lista. Eu, personal, nu am avut nicio discutie cu niciunul dintre acesti ministri pe tema candidaturilor”, a afirmat Gorghiu dupa sedinta BPN.

Ea a spus ca liberalii sunt in discutii cu oameni de la conducerea universitatilor pentru listele parlamentare.

“Suntem in discutii cu foarte multa lume din toate domeniile, avem niste discutii cu oameni care sunt la conducerea universitatilor, probabil ca 2-3 rectori din Romania se vor alatura echipelor PNL si vor candida pe listele noastre, medici renumiti din Romania, pentru ca vorbim de un segment pe care in programul de guvernare vom pune accent, vor fi, de asemenea, pe listele PNL. Va fi lume si din domeniul justitiei, sper sa se concretizam toate aceste discutii”, a adaugat liderul PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti, ca in PNL sunt doua curente de opinie – unul sustine ca este nevoie de un prim-ministru desemnat de partid pentru a comunica programul de guvernare, iar altul ca nu este necesar, decizia urmand sa fie luata la inceputul lunii octombrie.

Gorghiu a mai afirmat, marti, ca asteapta de la premierul Dacian Ciolos ca, atunci cand va face prezentarea in Parlament privind starea economiei, sa puna punct unor proiecte populiste.

“Am discutat despre tema venirii domnului Ciolos in Parlament. Este foarte bine ca vine. M-as bucura sa aiba un final de mandat in care sa puna punctul pe ‘i’, sa faca in Parlament o prezentare despre starea economiei, dar sa si puna punct unor proiecte populiste. Eu ma astept la modul foarte clar sa vina si sa spuna: Oameni buni, asta-i bugetul, asta-i dimensiunea, de aici incolo ce faceti voi dezechilibreaza bugetul Romaniei si terminati cu tot ce inseamna pensii speciale. Hai sa ne gandim cum sa construim, sa facem lucrurile sustenabile”, a afirmat Gorghiu, dupa sedinta Biroului Politic National al PNL.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.