Traian Băsescu: Laura Codruța Kovesi ar trebui să se autosuspende din funcție

Traian Băsescu: Laura Codruța Kovesi ar trebui să se autosuspende din funcție

Traian Băsescu: Laura Codruța Kovesi ar trebui să se autosuspende din funcție

by September 27, 2016 0 comments

Într-o intervenţie telefonică la România TV, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a spus că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar trebui să se autosuspende din funcţie din cauza suspiciunilor care planează asupra lucrării sale de doctorat în drept.

“În 2011, dna Kovesi s-a dus la Timişoara să-şi susţină teza de doctorat cu un întreg alai, în frunte cu domnul Coldea, cu domnul Maior.

Ştiam din 2014 de acest plagiat, dar între timp apăruse o lucrare, semnată de Mihnea Costoiu,  care respingea oficial acest lucru.

În 2016, Codruţa Kovesi şi-a permis să ridice telefonul de convorbiri operative şi să sune un demnitar înalt al statului român, ameninţând că vor fi arestări dacă se va continua analiza tezei sale de doctorat.

Este mai degrabă o reacţie la faptul că Kovesi, Coldea şi alţii încearcă să elimine pe cineva care ştie din substraturile statului. S-ar putea să aibă surprize. Poate vor apărea şi alte acuze, cum ar fi valize de bani sau spălări de bani.

Ar trebui să se autosuspende din funcţie. E timpul să aflăm dacă în fruntea DNA se află o impostoare sau o doctorandă în drept”, a spus fostul preşedinte.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.