Moartea suspecta a fiului academicianului Razvan Theodorescu

Moartea suspecta a fiului academicianului Razvan Theodorescu

Moartea suspecta a fiului academicianului Razvan Theodorescu

by October 11, 2016 0 comments

Ion-Vladimir Theodorescu, fiul academicianului Răzvan Theodorescu, a murit în urma unui şoc toxic, ce ar fi putut fi provocat de muşcătura unui şarpe veninos, potrivit primelor concluzii ale necropsiei.
“Cauza morţii a fost violentă, ea datorându-se şocului toxic, cauzat de intoxicaţia posibilă cu venin, provocată de o muşcătură, posibil de şarpe veninos. Dar până când nu vom avea toate examenele complementare, cu certitudine nu putem spune”, a declarat, marţi, doctorul Mihaela Popescu, şefa Serviciului de Medicină Legală (SML) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul ar fi putut supravieţui dacă se prezenta la o unitate medicală şi i se administra ser antiviperin.

“Fiind o persoană corpolentă, a difuzat în timp veninul în sistemul sangvin. (…) Cu ser antiviperin ar fi putut supravieţui”, a precizat şefa SML Argeş, potrivit agerpres.ro.

Tătal acestuia Răzvan Teodorescu trece prin clipe groaznice, după ce fiul său a fost găsit mort în casa bunicilor din comuna Corbeni, județul Argeș.

Răzvan Theodorescu: “Mi-a dat un telefon ieri că nu se simțea bine, trebuia să vină la București.”

Reporter: “Era bolnav? Avea ceva?”

Razvan Teodorescu:” Nu, nu. Il muscase ceva, credea el, a spus fostul ministru al culturii, in varsta de 77 ani.

Ion Vladimir Theodorescu, fiul lui Răzvan Theodorescu, a fost găsit mort, aseară, în locuința lui din comuna Corbeni, județul Argeș.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<