Nepoata lui Emil Boc, audiată în dosarul DNA al viceprimarului Cluj-Napoca

Nepoata lui Emil Boc, audiată în dosarul DNA al viceprimarului Cluj-Napoca

Nepoata lui Emil Boc, audiată în dosarul DNA al viceprimarului Cluj-Napoca

by October 20, 2016 0 comments

Lumea politică, lovită de un nou cutremor de amploare. Nepoata lui Boc și socrul lui Rareș Bogdan vor fi audiați la DNA în dosarul de corupție în care viceprimarul Clujului, Ana Horvath, este cercetată penal.

Viceprimarul Ana Horvath a intrat în concediu fără plată, iar în perioada în care este cercetată penal nu are voie să ia legătura cu persoanele enumerate de anchetatori. Printre aceștia se află Mihaela Boc, nepoata primarului Emil Boc, angajată la Primăria Cluj Napoca, la Direcția de Relații Externe. În perioada în care Emil Boc a fost premier, ea a lucrat la Guvern la cabinetul lui. Surse judiciare susțin că Mihaela Boc știe anumite lucruri despre activitatea infracțională a viceprimarului Ana Horvath, informează Evz.ro.

Pe lista DNA se mai află arhitectul șef al Clujului, Ligia Subțirică, directorul Direcției de Urbanism, Corina Ciuban, șeful Serviciului Autorizații de Construire, Ramona Rusescu, șeful Direcției Patrimoniu Public, Iulia Ardeuș și șeful Serviciului Siguranța Circulației, Mirela Mărincean. Toate aceste persoane vor fi citate și audiate la DNA Cluj, în acest dosar de corupție.

În afară de funcționarii publici, pe lista celor cu care Ana Horvath are interzis la discuții de orice fel, se numără și milionarii Vasile Vita, care este nimeni altul decât socrul celebrului jurnalist Rareș Bogdan și patronul Vitacom, sora acestuia, Iustina Maria Vita, Adam Ambrus, unul dintre patronii Nervia, societate cu investiții importante în domeniul imobiliar, dar și Laszko Csaba, directorul general al celei mai mari fabrici de scaune din România, cu sediul la Cluj Napoca, Antares SA dar și soții Fodor Zsolt și Marta Silvia, patronii Euro GSM și investitori imobiliari.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.