Surprinzător! DNA face percheziții la Autoritatea Electorală Permanentă pentru fapte de corupție

Surprinzător! DNA face percheziții la Autoritatea Electorală Permanentă pentru fapte de corupție

Surprinzător! DNA face percheziții la Autoritatea Electorală Permanentă pentru fapte de corupție

by November 15, 2016 0 comments

DNA Ploiesti efectueaza perchezitii in Bucuresti la Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), au declarat surse judiciare pentru HotNews. Marian Muhulet, vicepresedinte AEP, a confirmat pentru HotNews perchezitiile, iar un comunicat DNA anunta ca cercetarile vizeaza fapte de coruptie. AEP e condusa de presedintele Ana Maria Patru.

In dosar sunt suspiciuni privind fapte de coruptie, potrivit surselor citate.
Marian Muhulet, vicepresedinte AEP, a confirmat pentru HotNews perchezitiile efectuate de procurorii Directiei Anticoruptie.

Potrivit unui comunicat DNA cercetarile sunt facute “intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciunea savarsirii, in perioada 2008 -2015, a unor infractiuni de coruptie”. 

“In cursul diminetii de 15 noiembrie 2016, ca urmare a autorizarii de catre instanta competenta, sunt efectuate perchezitii in 4 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Valcea, din care o locatie se afla in incinta unei institutii publice, restul la domiciliile unor persoane fizice. In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei ‘Vlad Tepes'”, mai afirma DNA.

Potrivit unor surse citate de News.ro, in acest dosar se fac cercetari pentru trafic de influenta si spalare de bani, iar printre persoanele vizate ar fi si presedintele AEP, Ana Maria Patru. La finalul perchezitiilor vor fi audiate mai multe persoane, au precizat sursele citate.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.