”Țâță”, liderul grupării ”Academiei Infractorilor Români”, condamnat la 24 de ani de pușcărie

”Țâță”, liderul grupării ”Academiei Infractorilor Români”, condamnat la 24 de ani de pușcărie

”Țâță”, liderul grupării ”Academiei Infractorilor Români”, condamnat la 24 de ani de pușcărie

by November 3, 2016 0 comments

Liderul gruparii “Academia Infractorilor Romani”, Adrian Botez, zis “Țâță”, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la 24 de ani, doua luni si 20 de zile de inchisoare de inchisoare cu executare si ar trebui sa plateasca un milion de lei cheltuieli judiciare, transmite News.ro. Decizia este definitiva. 

Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, sa il condamne la 24 de ani de inchisoare, doua luni si 20 de zile de inchisoare pe Adrian Botez, zis “Țâță”, desfiintand in parte sentinta Tribunalului Bucuresti, prin care Botez a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare. 
Potrivit instantei, Adrian Botez este obligat sa plateasca un milion de lei cheltuieli judiciare.

Curtea de Apel Bucuresti a mai decis, sa respinga, ca nefondate, apelurile declarate de Gheorghiu Alexandra, Padurean Florin Alexandru, Dita Florin Daniel, Ispas Catalin Ionut, Mihai Constantin, Munteanu Petru Cosmin, Movila Petru Bogdan si Rusu Cosmin Andrei impotriva sentintei date de Tribunalul Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti a mai stabilit disjungerea dosarului fata de inculpatii care au dorit judecare in regim normal, astfel ca Vasilica Popa (fost Purice), Florin Mircea Savu, Andreea Ioana Nita, Gabriela Ilinca Chirila, Adolf Gliga, Constantin Gheorghita Bostan, Mihail Alexandru Martiniuc, Adrian Petrut Chindea si Dorel Laurentiu Ursu vor fi judecati de un alt complet.

In 14 octombrie 2015, procurorii DIICOT i-au trimis in judecata pe Adrian Botez si 17 “locotenenti” ai acestuia, pentru 27 de talharii, acuzatiile fiind de constituire sau aderare si sprijinire a unui grup infractional organizat, instigare si complicitate la talharie calificata, instigare la furt calificat, favorizarea faptuitorului si tainuire.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.