Sebastian Ghiță: Coldea și Kovesi sunt agenți ai unor servicii secrete străine

Sebastian Ghiță: Coldea și Kovesi sunt agenți ai unor servicii secrete străine

Sebastian Ghiță: Coldea și Kovesi sunt agenți ai unor servicii secrete străine

by January 17, 2017 0 comments

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi si generalul SRI Florian Coldea sunt “amandoi de fapt ofiteri ai unui serviciu secret strain”, serviciu dintr-o tara partenera Romaniei, sustine Sebastian Ghita intr-o noua inregistrare difuzata luni seara de Romania TV. Aceasta a opta inregistrare difuzata de postul de televiziune controlat de fostul deputat este doar audio, iar vocea lui Ghita este ragusita, spre deosebire de precedentele sapte episoade, toate inregistrare video.

“Puterea lui Coldea asupra colegilor si asupra celorlalte institutii vine din relatia sa de exlusivitate cu Kovesi. Amandoi sunt, de fapt, ofiteri ai unui serviciu secret strain. Un serviciu secret al unei tari partenere Romaniei, dar totusi ai unui serviciu secret strain. Acesta este motivul pentru care Coldea obliga SRI si pe colegii din SRI sa o ajute pe Kovesi tot timpul, cu plagiatul, cu comisiile, cu orice, astfel incat Kovesi sa ramana acolo in functie”, afirma Ghita.

Fostul deputat mai sustine ca, in cazul tezei de doctorat a Codrutei Kovesi, atat Parchetul General, cat si comisia de specialitate din Ministerul Educatiei care a verificat lucrarea “au mintit”.

“Sunt convins ca deja multe din dezvaluirile facute despre Coldea si Kovesi au putut fi verificate de dvs. Ati vazut toti documente, facturi, imagini, dar nu pe toate. Sunt convins insa ca atat Kovesi cat si Coldea incearca sa minta si sa musamalizeze totul”, spune Ghita la inceputul inregistrarii.

“In cazul plagiatului dnei Kovesi, Parchetul General a spus ca nu a putut verifica zborul de la Cluj, cu avion privat, pentru ca n-au gasit firma. Pentru ca firma este in insolventa si Parchetul n-a reusit sa recupereze niste documente. Eu cred ca a mintit. Iata factura din 27 iulie 2012, cea care dovedeste ca impreuna cu Mihnea Costoiu am fost la Cluj pentru a o acoperi pe Kovesi.

Ati vazut toti cum acea comisie a Ministerului a pacalit legea, a mintit si a incercat sa demonstreze ca Kovesi a plagiat doar putin si nu in partile esentiale, dar in realitate ei au verificat doar 100 de pagini din 400 si nu au folosit un software deloc. Am vazut ca dl Ciuvica a facut o contestatie la acea decizie si vom vedea ce va raspunde Ministerul si acea comisie de verficare a plagiatelor de data asta. Dar nu este in regula ca o institutie sa minta”, a continuat Ghita.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<