Victor Ponta: Iohannis e piroman. Dă foc României până iese Guvernul lui

Victor Ponta: Iohannis e piroman. Dă foc României până iese Guvernul lui

Victor Ponta: Iohannis e piroman. Dă foc României până iese Guvernul lui

by January 21, 2017 0 comments

Fostul premier Victor Ponta a publicat sambata un comentariu, la un mesaj de pe pagina sa de Facebook , in care afirma ca presedintele Klaus Iohannis “este piroman si Romania va “arde” pana tot controlul revine la Iohannis si la “Sistem” “.

Comentariul lui Ponta a venit ca raspuns la intrebarea unui utilizator al retelei de socializare, Tina Memete: “E simpla coincidenta sau ne trezim cu cate un incendiu ori de cate ori presedintelui Johannis nu-i convine cate un prim ministru? O fi piroman?”, a scris utilizatorul Tina Memete intr-un comentariu,  la un mesaj publicat sambata pe pagina de Facebok a lui Victor Ponta.

Mesajul lui Ponta contine adresa unui articol cu titlul “COMENTARIU Colectiv si Bamboo – doua incendii, acelasi discurs la Iohannis”, publicat pe site-ul stiripesurse.ro, si urmatorul mesaj: Dl Iohannis si “Propaganda” o sa ceara iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reusit sa faca sa “moara oameni”? Mai incearca o data ….Asta ca sa vina iar Guvernul “Lui” tehnocrat – cel care a dat Hotararea de Guvern de mai jos “

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.