Țiganii care l-au șantajat pe fratele lui Băsescu, condamnați la ani grei de pușcărie

Țiganii care l-au șantajat pe fratele lui Băsescu, condamnați la ani grei de pușcărie

Țiganii care l-au șantajat pe fratele lui Băsescu, condamnați la ani grei de pușcărie

by March 9, 2017 0 comments

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat joi, definitiv, in dosarul privind santajarea lui Mircea Basescu, pe Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, la 9 ani, 3 luni si 20 de zile de inchisoare, pe sora acestuia, Izaura Constantin, la 2 ani si 5 luni, si pe sotul ei, Marius Constantin, la 3 ani si 10 zile de inchisoare, informeaza News.ro.

Instanta a dispus suspendarea executarii pedepsei in cazul Izaurei Anghel, aceasta urmand sa faca 90 zile de munca in folosul comunitatii si sa mearga la scoala, pentru cursuri de calificare.

In toamna anului 2015, Tribunalul Constanta i-a condamnat la pedepse cu inchisoare pe Fanica Anghel, sotia lui Sandu Anghel, pe copiii acesteia Izaura Constantin (fosta Anghel) si Florin Anghel, precum si Marius Constantin, sotul Izaurei.

Florin Anghel a primit atunci cea mai mare pedepsa, de sapte ani si opt luni de inchisoare, la care instanta a adaugat o condamnare mai veche, de cinci ani si trei luni de detentie, in final rezultand o pedeapsa de 12 ani si 11 luni de inchisoare.

Izaura Anghel a fost condamnata de Tribunalul Constanta la patru ani si cinci luni de inchisoare, sotul ei, Marius Constantin, a primit o pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare, iar Fanica Anghel, sotia lui Bercea Mondial, a fost condamnata la trei ani si noua luni de inchisoare. Grinica Ion Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a primit o masura neprivativa de libertate, pe o durata de sase luni.

Cei cinci au fost gasiti vinovati de santajarea lui Mircea Basescu, pe care l-au amenintat ca vor face dezvaluiri compromitatoare in care ar fi fost implicat acesta si familia sa, in cazul in care nu le va da 280.000 de euro.

Potrivit rechizitoriului prin care cei cinci inculpati au fost trimisi in judecata, in 23 iunie 2014, Mircea Basescu a fost santajat in mai multe randuri, in perioada noiembrie 2013 – mai 2014.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.