Falcă apelează la firma de casă a PNL Timișoara pentru salubrizarea gratuită a Aradului

Falcă apelează la firma de casă a PNL Timișoara pentru salubrizarea gratuită a Aradului

Falcă apelează la firma de casă a PNL Timișoara pentru salubrizarea gratuită a Aradului

by April 5, 2017 0 comments

Subiectul arzător al ultimelor zile sunt gunoaiele care au sufocat Aradul, din cauza lipsei unui contract pentru salubrizarea stradală. Primăria Arad a fost luată din nou pe nepregătite, astfel că de la 1 aprilie nu mai ridică nimeni gunoiul din coșurile stradale. În urma presiunilor publice, în special pe rețelele de socializare, Gheorghe Falcă s-a mișcat rapid și a găsit o firmă care să golească, fără bani, coșurile de gunoi, alta decât cea care avea până acum contractul pentru salubrizare.

Firma Rogera din Timișoara, care în acest moment are contracte grase cu Primăria Arad pentru întreținerea spațiilor verzi, se ocupă, gratuit, și de salubrizare. Dar cine este această firmă și cum de e așa de bună cu arădenii, încât să facă muncă patriotică ?

Conform presei timișorene, firma Rogera SRL aparține lui Răzvan Anheliuc – liderul tineretului liberal din Timișoara și șef de cabinet al senatorului PNL Ben-Oni Ardelean. Așadar, o firmă apropiată PNL, care „scoate bani cu nemiluita din conturile Primăriei Timișoara“, după cum afirmă ziariștii din orașul de pe Bega.

Întâmplător, aceeași firmă deținută de un lider PNL Timiș scoate bani cu nemiluita și din conturile Primăriei Arad. Bineînțeles, fără nicio legătură cu faptul că domnul Falcă e și el de la PNL. Așa cum, nici avântul patriotic al celor de la Rogera de a aduna gunoiul din Arad, fără să dețină vreun contract în acest sens, nu are la bază vreo discuție cu Gheorghe Falcă. Sau vreo promisiune din partea lui Falcă, cu privire la o colaborare bună și pe viitor. Pur și simplu, cei de la Rogera au sărit în ajutorul arădenilor, din solidaritate. (livearad.ro)

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<