Gheorghe Falca risca sa iasa pe locul doi. Desi a candidat de unul singur la sefia PNL Arad

Gheorghe Falca risca sa iasa pe locul doi. Desi a candidat de unul singur la sefia PNL Arad

Gheorghe Falca risca sa iasa pe locul doi. Desi a candidat de unul singur la sefia PNL Arad

by April 21, 2017 0 comments

Spectacol grotesc la sedinta de alegere a presedintelui PNL Arad. Dupa ce si-a eliminat concurentii, prin metode nestatutare si decizii luate pe sub masa, Gheorghe Falca s-a gasim singurul candidat pentru un nou mandat de sef al organizatiei.

Asta, desi, conducerea centrala a partidului i-a atras atentia lui Falca, printr-un comunicat oficial, ca masurile luate in organizatia aradeana calca in picioare deciziile PNL. Cei doi contra  candidati,  Calin Abrudan si Eusebiu Pistru s-au retras, asa, ca aseara Falca a fost ales presedinte al filialei. Dar, culmea, nu a intrunit votul tuturor reprezentantilor mandatati la alegeri, ci doar 75%. Adica, Falca , desi a intrat in competitie singur, risca sa iasa pe locul doi. O parte din delegati au refuzat sa-i dea votul, un semnal de fronda fata de politica dictatoriala impusa in PNL Arad. De altfel, lideri importanti ai organizatiei, cum ar fi  Traian Igas, au declarat ca partidul este cadere lidera, pe cale de a face implozie. Mai mult, unii contestatari au depus o plangere la Bucuresti si exista posibilitate ca alegerile sa fie invalidate.

Astfel, in sala s-au aflat 561 de delegati, iar Falca a obtinut doar 495 de voturi, potrivit arad24.net.  Nu mai  tinem cont de faptul ca multi delegati de drept, in special sustinatori ai deputatului Pistru,  au refuzat sa fie prezenti in sala, pentru a nu gira mascarada lui Falca. De asemenea, omul de baza al lui Falca, Iustin Cionca, presedintele CJ Arad, nu a obtinut decat 435 de voturi.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.