Investitii americane masive in baza militara de la Mihail Kogalniceanu

Investitii americane masive in baza militara de la Mihail Kogalniceanu

Investitii americane masive in baza militara de la Mihail Kogalniceanu

by May 5, 2017 0 comments

Armata Statelor Unite vrea sa faca investitii masive in modernizarea bazei militare de la Mihail Kogalniceanu, acolo unde fortele SUA sunt prezente de mai bine de 25 de ani. Un nou terminal multimodal feroviar, un nou centru de control si cladiri adiacente, o platforma pentru gararea avioanelor cargo si facilitati pentru stocarea combustibililor – toate intr-un contract ce valoreaza cateva zeci de milioane de dolari.

Intr-un anunt publicat in SUA pe site-ul Federal Business Oportunities, armata americana vrea sa contracteze modernizarea unor elemente din baza militara de la Mihail Kogalniceanu din Romania. 

Planurile includ construirea unui nou terminal feroviar si multimodal, un nou centru de control, mai multe cladiri si spatii de depozitare, facilitati pentru stocarea de combustibili (cu doua rezervoare de cate 1,9 milioane de litri fiecare), precum si o noua paltforma pentru avioane cargo.

Citeste mai mult pe : http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21750098-foto-statele-unite-investesc-masiv-modernizarea-bazei-mihail-kogalniceanu-zeci-milioane-dolari-pentru-terminal-feroviar-multimodal-depozite-combustibil-paltforme-pentru-avioane-cargo.htm

 
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.