Dezamagire! Marirea salariilor bugetarilor se amana pana pe 1 ianuarie 2018

Dezamagire! Marirea salariilor bugetarilor se amana pana pe 1 ianuarie 2018

Dezamagire! Marirea salariilor bugetarilor se amana pana pe 1 ianuarie 2018

by June 6, 2017 0 comments

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti, la Antena 3, ca de la 1 ianuarie toti bugetarii vor avea o crestere a salariului brut cu 25%, iar de la 1 martie profesorii si medicii vor primi diferenta.

“De la 1 ianuarie 2018 toti bugetarii vor avea o crestere a salariului brut de 25%, iar de la 1 martie, vor fi inca 20% pentru profesori, care, adaugat la crestrea de 25%, inseamna o crestere de 50%. Tot de la 1 martie medicii si asistentele vor avea o crestere 100%, ajungand la nivelul grilei din 2022. Este varianta cu care vom intra in Comisie. Au fost multe amendamente pe care noi le-am acceptat de la Senat si Camera Deputatilor” , a declarat ministrul Muncii.  

Potrivit Olgutei Vasilescu, “finantele nu vor spune ca au bani”, acesta fiind rolul ministrului de finante sa spuna ca nu sunt bani.

“Nu este vorba de nicio rezerva din partea Finantelor de sustenabilitate. Ne-au comunicat cat e anvelopa pe care o au pregatita pentru anul acesta, au mancat cateva categorii de bugetari carora li s-au facut deja cresteri. Atunci a trebuit sa ne reorganizam un pic si sa nu mai intram cu sanatatea si educatia de la 1 ianuarie, ci de la 1 martie”, a mai spus ministrul Muncii.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<