Scandalul continuă la PSD Timiș. Omul lui Grindeanu rămâne la conducerea filialei

Scandalul continuă la PSD Timiș. Omul lui Grindeanu rămâne la conducerea filialei

Scandalul continuă la PSD Timiș. Omul lui Grindeanu rămâne la conducerea filialei

by July 25, 2017 0 comments

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a fost trimis de Liviu Dragnea să stingă focul din organizația PSD Timiș și a primit mandat din partea BPN al PSD să ia orice decizie consideră de cuviință. Sosit pentru a scoate organizația PSD Timiș de sub controlul lui Sorin Grindeanu, Neacșu nu a reușit să facă acest lucru, iar organizația de Timiș va fi condusă tot de Călin Dobra, om fidel lui Sorin Grindeanu.

”Am făcut o analiză în conducerea PSD Timiș, am explicat că ieri în BPN-ul național aveam mandat pentru a lua orice fel de decizie și am decis să vin să discut cu organizația.

La nivelul organizației județene să rămânem exact în situația în care suntem acum, adică domnul Dobra să rămână să administreze treburile curente ale organizației, iar la nivel de BPJ-uri să rămânen exact cum suntem acum. Eu voi susține această variantă la BPN-ul național, iar domnul Dobra va rămâne să conducă filiala.

Nu am venit de la București nici cu gândul de a impune pe cineva șef peste organizație, nici pentru a exclude pe cineva de la organizație. Eu am venit pentru a ne asigura că organizația noastră de aici, una foarte bună și care anul trecut și-a depășit cele mai bune rezultate, funcționează foarte bine în continuare.”, a declarat Marian Neacșu, la Timișopara.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.