Mulți candidați pentru titlul de golgheter în Liga 1

Mulți candidați pentru titlul de golgheter în Liga 1

Mulți candidați pentru titlul de golgheter în Liga 1

by August 22, 2017 0 comments

Au trecut șapte etape din campionatul de fotbal din România, Liga 1, și deja pe locul secund al clasamentului de cel mai bun marcator sunt mai multe nume de atacanți și virtuali atacanți, încadrați pe alte posturi dar cu apetit de a marca.

Dacă facem un scurt calcul și observăm numărul de goluri marcate după șapte etape, numărul este de 98 de goluri, constatăm că avem o medie de 14 goluri pe etapă, o medie destul de slabă pentru principalul campionat al României, cel care dă majoritatea jucătorilor pentru națională. Având în vedere faptul că sunt șapte meciuri pe etapă ajungem la o cifră de două goluri pe meci.

De aici se poate observa faptul că este o lipsă de atacanți de valoare în campionat. Liderul, până la această oră este Harlem Eddy Gnohere, fostul dinamovist îmbrăcat în straiele FCSB, și care are pentru primele șapte etape patru goluri marcate. Toate cele patru goluri ale francezului sunt marcate fiecare în meciuri diferite. Gnohere este urmat de către colegul său de echipă, Cătălin Golofca, achiziționat de către patronul echipei pe data de 7 august, de la FC Botoșani, culmea, echipă cu care a marcat cele trei goluri din clasament, înainte de achiziție.

Fiind anunțat cu surle și trâmbița, la achiziționarea sa de către FCSB București, Cătălin Golofca a reactivat piața pariorilor, odată cu începerea noului sezon fotbalistic s-au îmbulzit la cele mai bune bonusuri la pariuri online, un instrument mai la îndemână față de casele de pariuri prezente prin orașe și sate. Ofertele pentru cel mai bun marcator sunt atractive și dau un pic de adrenalină, pe termen lung.

Dar este abia începutul campionatului, după șapte etape se află 12 jucători pe locul secund al clasamentului golgheterilor, și ce este mai interesant, mijlocașii predomină și parcă au un apetit mai mare pentru goluri.

Pe podiumul golgheterilor, referindu-ne la primele trei locuri, se află 18 jucători și doar unul singur al nou promovatei Sepsi OSK, Attila Hadnagy.

În clasamentul la zi conduce CFR Cluj, cu ultime șase victorii consecutive, și o remiză în prima etapă, are doar 13 goluri marcate, cu o medie sub cea a ligii. Vera, Hoban și Culio au câte trei goluri marcate și sunt pe podiumul marcatorilor, un bonus fiind neimplicarea în luptele europene, ceea ce menajează jucătorii pentru eventualele accidentări.

FCSB, CSU Craiova, FC Botoșani și CFR Cluj au cei mai mulți marcatori implicați în lupta pentru cel mai bun golgheter dar este abia începutul campionatului și meciuri vor fi tot mai multe, nu se știe de unde apare cel mai bun marcator, este momentul unui parior de a alege jucătorul câștigător

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<