Alina Gorghiu cuprinsă de o mare dezamăgire : Am un gust amar față de Dacian Cioloș

Alina Gorghiu cuprinsă de o mare dezamăgire : Am un gust amar față de Dacian Cioloș

Alina Gorghiu cuprinsă de o mare dezamăgire : Am un gust amar față de Dacian Cioloș

by October 5, 2017 0 comments

Senatorul de Timiş Alina Gorghiu a declarat, joi, că PNL a fost ”cel mai loial partener” pentru Dacian Cioloş, atunci când acesta a ocupat postul de premier şi că nu este târziu ca fostul şef al Executivului să devină un om politic implicat şi să întoarcă serviciile liberalilor, informează news.ro.

Alina Gorghiu a declarat, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Timişoara, la sediul PNL, că liberalii au fost partener loial lui Dacian Cioloş, atunci când acesta ocupa postul de premier şi că acum are un gust amar când trebuie să vorbească despre el.

”Am un gust amar când vine vorba despre Dacian Cioloş. Partidul pe care l-am condus a fost, cred, cel mai loial partener al lui. PNL a fost singurul partid care l-a sustinut în actul de guvernare pe care l-a făcut preţ de un an şi cred că dacă nu ar fi fost PNL în spatele domiei sale în momentele cheie, Dacian Cioloş nu ar fi performat deloc. I-ar fi fost imposibil să performeze cu un PSD pe care din păcate îl descoperă astăzi ca răul absolut, abia astăzi, la aproape un an de la alegeri. Poate a crezut prea mult în vorbele PSD înainte de alegeri. L-am avertizat şi public că el crede în poveşti vânătoreşti”, a declarat Alina Gorghiu.

Senatorul de Timiş a făcut apel la coagularea dreptei în România, spunând că este ”obligatoriu” ca acest lucru să se întâmple.

”Este obligatorie coagularea dreptei în România, a tuturor forţelor care sunt pro reformă, împotriva PSD şi nu e târziu ca Dacian Cioloş să devină un om politic implicat şi de ce să nu, să întoarcă serviciile PNL pe care acest partid i le-a făcut în actul de guvernare. Nu neapărat PNL, ci mai degrabă dreptei din România”, a mai afirmat Alina Gorghiu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.