Atac din interiorul Guvernului: De ce nu demisioneaza Dragnea? Oare cat o sa mai polueze agenda publica?

Atac din interiorul Guvernului: De ce nu demisioneaza Dragnea? Oare cat o sa mai polueze agenda publica?

Atac din interiorul Guvernului: De ce nu demisioneaza Dragnea? Oare cat o sa mai polueze agenda publica?

by November 13, 2017 0 comments

Consilierul onorific al premierului, Gheorghe Piperea, il critica pe Facebook pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul ca nu demisioneaza si este de parere ca”chiar avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a domnului Dragnea”. Reactia acestuia vine dupa ce, luni, DNA a inceput urmarirea penala a lui Liviu Dragnea intr-un nou dosar.
 
“Oare cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om, haituit acum de sistemul care pana acum l-a protejat si i-a fost partener? De ce nu demisioneaza dl Dragnea, pentru a putea sa-si probeze nevinovatia si, in plus, sa demonstreze cu glorie ca prezumtia de nevinovatie merita salvata chiar isi in cazul politicienilor? 
Nu de alta, dar suntem ca intr-o colivie. Cam de mult timp.
Up date : iote ca leul tocmai ce dadu coltul pe dupa 4,7. Iat Robor se duce hat – dincolo de 2,2. Iar inflatia mergea si ea in balariile unde fu invitata de profetul vietii de la bnr”, a scris Gheorghe Piperea. 
Acesta a comentat ulterior: “Chestia cu prezumtia de vinovatie era un sarcasm la adresa lui Iohannis. Chestia cu demisia nu e niciun sarcasm. Chiar avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a dlui Dragnea”.

Consilierul lui Tudose a adus lamuriri ulterior la Antena 3, spunand ca demisia lui Dragnea “ar fi un bun motiv de detensionare”, iar “daca el va face fata valului de acuzatii, atunci el se va putea intoarce”. 

Acesta a adaugat ca pune pariu ca deprecierea leului in raport cu Euro este urmare a masurilor politice adoptate.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.