Cum este distrusa o valoroasa companie romaneasca din interese obscure

Cum este distrusa o valoroasa companie romaneasca din interese obscure

Cum este distrusa o valoroasa companie romaneasca din interese obscure

by November 2, 2017 0 comments

DOCUMENTE : Cuprumin Abrud a rămas fără  GARANȚIA FINANCIARĂ în contractul cu Merlion Resources Holding ! Efectele ordonanței 109 aduce CUPRUL ROMANESC ”LA PURTĂTOR” în timp ce Ministerul Economiei citește RAPOARTE TRUCATE, potrivit opiniatransilvana.ro.

România riscă la orice oră să piardă câteva milioane de dolari din neglijența unei comisii de licitații care nu a respectat mai multe proceduri legate de vânzarea concentratului de cupru de la Abrud.
Societatea Cuprumin SA Abrud, o companie în care Statul Român este acționar unic și reprezentată de Ministerul Economiei a scos în luna iulie la licitație vânzarea producției pe doi ani a concentratului de cupru. După mai multe tentative, neprevăzute în procedura de licitație, reprezentanții Cupru Min au anunțat câștigătorul ca fiind o companie din Hong Kong, Merlion Resources Holding Limited.

Și în acest an Cuprumin a întocmit o documentație în vederea licitației care prevedea și un caiet de sarcini, fiind stabilite astfel regulile” jocului”. Încă de la începutul procedurii a fost sesizată o problemă legată de reprezentanții unei companii care s-a dovedit ulterior a fi cea câștigătoare. Mai exact reprezentanții legali ai Merlion Resources Holding Limited nu erau ”legali” , fapt trecut cu vederea de așa zisa ”comisie de licitație”.

Persoana care a semnat documentația pentru Merlion a primit calitatea de reprezentant la o lună după deschiderea licitației.

Cititi mai multe AICI

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.