Operatorul de jocuri de noroc Superbet, în discuții avansate pentru licență de operare pariuri online în Gibraltar

Operatorul de jocuri de noroc Superbet, în discuții avansate pentru licență de operare pariuri online în Gibraltar

Operatorul de jocuri de noroc Superbet, în discuții avansate pentru licență de operare pariuri online în Gibraltar

by November 20, 2017 0 comments

Trimisul special al AGERPRES, Daniel Badea, transmite: Operatorul de jocuri de noroc Superbet, cu obligațiuni emise din această toamnă pe piața alternativă AeRO de la București, se află în discuții avansate pentru a obține licența de operare pariuri online în Gibraltar, iar pentru anul viitor țintește licența pentru online în Polonia, dar și intrarea pe piețele din Slovacia și Serbia, a declarat pentru AGERPRES, Vlad Ardeleanu, director general al Superbet Holding România.

“Obiectivul de a transforma Superbet într-o companie globală este cât se poate de legitim și realist. Compania este în discuții avansate pentru a obține licența de operare pariuri online în Gibraltar. Prin această licență, Superbet va deveni primul business din regiunea Europei Centrale și de Est care reușește să intre în clubul select al operatorilor licențiați din Gibraltar, alături de nume precum Bet365, William Hill sau Ladbrokes. Trebuie să vă spun că cei care operează pe piața din Gibraltar sunt supuși celei mai stricte legislații din lume în materie de gambling online și este motivul pentru care vorbim de un club extrem de select în această industrie. În acest context, Superbet și-a deschis deja un birou în Gibraltar, iar următorul pas va fi să mărim echipa de acolo, de la 20 de oameni anul acesta până la 50 până la finalul lui 2018. Totodată, anul acesta am deschis și un birou la Leeds, în Marea Britanie, care lucrează deja în tandem cu cel din Gibraltar (…) În prima parte a lui 2018, vom primi foarte probabil și licența pentru online în Polonia și vom lansa superbet.pl. Tot anul viitor vom intra pe piața din Slovacia și Serbia. Obiectivul Superbet și al meu este să exportăm în Europa Centrală și de Est acest succes antreprenorial românesc”, a spus Ardeleanu.

În ceea ce privește emiterea de obligațiuni pe AeRO — Sistemul Alternativ de Tranzacționare administrat de Bursa de Valori București (BVB), șeful Superbet Holding România a menționat că, prin acest pas, s-a dorit obținerea de capital, iar banii atrași de la investitori vor rămâne în România pentru a fi folosiți pentru dezvoltarea operațiunilor de pe plan local.

“Am decis să atragem capital și printr-o listare pe bursa AeRO, un sistem alternativ de tranzacționare. A fost o emisiune de obligațiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români și a căror scadență va fi în anul 2020. Superbet reușește prin acest al doilea plasament să atragă bani de la investitori români, bani care vor rămâne în România pentru că vor fi folosiți pentru dezvoltarea operațiunilor din România. Banii vor fi investiți atât în extinderea afacerii de retail — agenții noi de pariuri, cât și pentru impulsionarea business-ului online aflat încă la început. În mediul online, cea mai mare parte a banilor sunt direcționați așa cum v-am spus deja către dezvoltarea de tehnologie avansată. Pentru anul 2017, estimez că vom avea din nou o creștere consistentă din punct de vedere al cifrei de afaceri. Încă de înființare, Superbet Holding România crește solid și putem spune că de la an la an s-a dublat cel puțin. Pentru 2018 îmi doresc să putem menține ritmul, chiar dacă este din ce în ce mai greu, dat fiind dimensiunile tot mai mare ale afacerii și volumele rulate”, a subliniat Vlad Ardeleanu.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.