Regele Mihai se afla “in stare de suferinta” de ziua sa onomastica

Regele Mihai se afla “in stare de suferinta” de ziua sa onomastica

Regele Mihai se afla “in stare de suferinta” de ziua sa onomastica

by November 8, 2017 0 comments

Regele Mihai I se afla ‘in stare de suferinta’ la resedinta din Elvetia, alaturi de principesa Margareta si de principele Radu, cu ocazia marii sarbatori a Sfintilor Mihail si Gavriil, a anuntat miercuri Casa Regala. Potrivit sursei citate, nu va exista niciun eveniment organizat la resedinta, cu prilejul sarbatorii.

“Astazi, 8 noiembrie 2017, marea sarbatoare a Sfintilor Mihail si Gavriil il gaseste pe Majestatea Sa Regele Mihai in stare de suferinta, la resedinta din Elvetia, inconjurat de Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu. De asemenea, la resedinta se afla angajatii Casei Majestatii Sale detasati in Elvetia si maicile de la manastirile din Romania care il asista pe Rege neincetat”, informeaza un comunicat al Casei Regale, citat de Agerpres.

Totodata, Casa Regala precizeaza ca marti seara un trimis al IPS Iosif – mitropolitul Europei Occidentale si Meridionale a venit la resedinta din Elvetia pentru a da regelui Sfanta Impartasanie, in prezenta Principesei Mostenitoare.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.