Scandal în comisia pentru modificarea legilor justiției. Liberalii s-au retras din ședință

Scandal în comisia pentru modificarea legilor justiției. Liberalii s-au retras din ședință

Scandal în comisia pentru modificarea legilor justiției. Liberalii s-au retras din ședință

by November 22, 2017 0 comments

Parlamentarii PNL au decis să se retragă de la dezbaterile de miercuri pe proiectul legilor justiției, din comisia specială condusă de Florin Iordache. Gestul liberalilor vine după o serie de propuneri respinse și de schimburi de replici dure cu reprezentanții PSD și ALDE.

Înainte de liberali, de la dezbateri s-a retras reprezentantul PMP. Parlamentarii USR iau și ei în calcul să plece. De la dezbateri a plecat și reprezentanta Parchetului General, liberalii susținând că aceasta a plecat în semn de protest.

„Din păcate, am fost constrânși să părăsim lucrările comisiei speciale. Am fost obligați de cei care dețin majoritatea – PSD, ALDE și UDMR – prin modul abuziv în care s-au purtat cu noi, să părăsim lucrările acestei comisii. Nu am avut parte de o dezbatere reală. Lucrările acestei comisii au fost prost pregătite. Sunt peste 680 de pagini în tabele. Am cerut o amânare pentru a putea dezbate serios și ne-a fost respinsă cererea. Atunci când am intervenit, încercând să dezbatem, am fost puși la punct, certați. Este un mod total deprofesionist, nepotrivit pentru o astfel de comisie, lucrările acestei comisii având un impact deosebit din punct de vedere social”, a declarat deputatul PNL Ioan Cupșa.

Întrebați dacă vor mai participa la alte dezbateri pe legile justiției, reprezentanții PNL au afirmat că PSD și ALDE bagă pumnul în gură opoziției. Ca să participi la o dezbatere, ea trebuie să existe. „Nu a existat astăzi o dezbatere. A fost un simulacru. Nimic din solicitările opoziției nu s-a pus problema să treacă. PSD-ADLE au majoritate și își permit să bage pumnul în gură”, a declarat Alina Gorghiu

 
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.