Liviu Dragnea: Suspendarea lui Klaus Iohannis rămâne un subiect deschis

Liviu Dragnea: Suspendarea lui Klaus Iohannis rămâne un subiect deschis

Liviu Dragnea: Suspendarea lui Klaus Iohannis rămâne un subiect deschis

by July 9, 2018 0 comments

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că revocarea Laurei Codruța Kovesi de la șefia DNA „nu-i o victorie pentru nimeni”. „Este doar o măsură mică dintr-un complex de măsuri care să se întâmple în perioada următoare”, a adăugat șeful social-democraților, potrivit Hotnews.ro.

Liviu Dragnea a comentat că „bucuria va fi când această țară se va elibera”. „Când va fi asta, cine va fi în viață atunci, nu am de unde să știu. Eu sper că combaterea corupției să aibă loc într-un mod eficient și în primul rând să aibă în vedere respectarea legilor și procedurilor”, a mai spus șeful PSD.

Liviu Dragnea a comentat, totodată, că decizia lui Klaus Iohannis nu a fost „un demers sincer”.

„Dacă voia sa ia această decizie de la început, nu-l oprea nimeni. Probabil au intervenit alte presiuni de natură personală, calcule personale, din moment ce nu a făcut-o atunci înseamnă că s-a întâmplat ceva pe parcurs”, a spus liderul PSD.

Dragnea a precizat că suspendarea președintelui rămâne un subiect deschis.

„Dacă vom lua această decizie o s-o prezentăm atunci. Sigur că e o discuție serioasă pe care trebuie să o purtăm foarte așezat pentru că este un demers foarte serios. Nu e un demers în joacă, dar din păcate președintele arată demult că nu respecta Constituția, nu-și respecta atribuțiile, nu mai are puterea să fie un președinte deasupra partidelor, fără interese partinice, care să fie un mediator între puterile statului”, a mai spus liderul PSD.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.