Se reface USL de jos în sus? Un caz chiar în fieful unui puternic baron PNL

Se reface USL de jos în sus? Un caz chiar în fieful unui puternic baron PNL

Se reface USL de jos în sus? Un caz chiar în fieful unui puternic baron PNL

by August 2, 2018 0 comments

În timp ce la București, PSD și PNL se ceartă de ”mama focului”, în țară lucrurile nu stau întotdeauna așa.  O situație interesantă se petrece, zilele acestea  la Suceava, chiar în fieful baronului PNL, Gheorghe Flutur, un cunoscut adversar al PSD.

În localitatea Mitocu Dragomirnei s-a refăcut USL, organizațiile PSD și PNL încheind o alianță politică locală, ”pentru binele comunității”. Astfel, potrivit protocolului încheiat, ”subsemnatul Rățăi Toader, în calitate de președinte al organizației PSD Mitocu Dragomirnei, județul Suceava și Solcan Dănuț, în calitate de președinte al organizației PNL Mitocu Dragomirnei, județul Suceava, aducem la cunoștință că între cele două organizații , la nivel local, s-a constituit o alianță politică PSD-PNL, care are drept scop punerea în aplicare a tuturor principiilor necesare în interesul comunității, proiecte ce vor fi inițiate de ambele grupuri”.

Documentul, adresat Primăriei și Consiliului local a fost semnat de cei doi lideri politici, care pun astfel capăt, disputelor politice de la nivel central. Potrivit înțelegerii, în această comună suceveană, opoziția s-a unit cu puterea, iar noi ne punem întrebarea: cine se poate se poate opune unui asemenea mastodont politic? Doar PMP, care, prin viceprimarul Radu Reziuc, nu este de acord cu mișmașurile făcute de prieteniile politice, în funcție de propriile interese. Primarul este liberal, iar PSD are drum liber, prin aranjamente să pătrundă, pe ușa din dos, în culisele puterii locale.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.