3 tipuri de asigurari de incheiat la inceputul anului 2019!

3 tipuri de asigurari de incheiat la inceputul anului 2019!

by January 8, 2019 0 comments

Inceputul anului este momentul in care ne propunem noi rezolutii pentru anul care se asterne in fata noastra: stabilim noi obiective de  atins si facem planuri care mai de care mai importante.

 

Lista cu lucruri de facut este pregatita, trebuie doar sa o si punem in aplicare.  

 

Lista unui om responsabil, care are grija de bunastarea familiei sale, precum si de bunurile detinute, trebuie sa cuprinda, printre altele, asigurarile de mai jos:

  1. Asigurarea facultativa a locuintei sau a casei tale

Pe langa asigurarea obligatorie a locuintelor (PAD), care a fost reglementata prin legea 260/ 2008 si care acopera riscurile aferente dezastrelor naturale, precum cutremure, inundatii si alunecari de teren iti recomandam sa inchei si o polita facultativa pentru locuinta sau casa ta. Gothaer a creat asigurarea facultativa a locuintei CASA MEA, care se personalizeaza in functie de nevoile tale si de bugetul tau. In plus, pentru doua dintre cele trei optiuni oferite aceasta cuprinde automat si gratuit asigurarea de raspundere civila a familiei si asigurarea de accidente a persoanelor, valabile pe intreg teritoriul Romaniei, protejandu-ti familia in cazul unor evenimente care te pot lua pe nepregatite.

  1.   Asigurarea CASCO

Asigurarea CASCO este extrem de importanta pentru cei care detin un autoturism, indiferent daca acesta este nou sau daca are o vechime de pana la 15 ani. Asigurarea CASCO de la Gothaer poate fi modelată cu ușurință în funcție de nevoile tale: dacă autoturismul tau este mai vechi de 11 ani, atunci iti recomandam GoCASCO de la Gothaer, iar daca este mai nou de 11 ani, CASCO Masinea Mea este asigurarea potrivita. Mai mult decat atat, poti alege riscurile pe care sa le ai acoperite pentru autoturismul tau, asa cum consideri. De exemplu, acoperirea de baza consta intr-un pachet de asigurare multi-riscuri, dintre care enumeram: avarii cauzate de ciocniri, izbiri, zgarieri, caderi in apa/ prapastie, pagubele produse de corpuri mobile aflate in interiorul autovehiculului, derapari si rasturnari, incediu, fenomene atmosferice, calamitati naturale sau apa de conducta.

De asemenea, aceasta acopera si pagubele cauzate de masurile pentru salvare in cazul unui accident, precum si furtul autovehiculului sau piese ale acestuia, vandalismul sau pagubele produse de animale salbatice (inclusive actiunea rozatoarelor). Daca te gandesti la suprafetele vitrate ale masinii tale, la pierderea sau furtul cheilor sau daca ai avea nevoie vreodata de asistenta rutiera, sa stii ca aceste riscuri sunt incluse gratuit in asigurarea CASCO de la Gothaer. Pe langa aceste riscuri, mai poti alege optional acoperirea despagubirilor pentru daune materiale produse anvelopelor, jantelor sau circulatia inafara drumurilor publice.

O asigurare CASCO iti protejeaza autovehiculul asa cum ai nevoie, astfel incat tu sa stai linistit si sa iti planifici drumurile dupa bunul plac si fara griji.

 

  1.  Asigurarea pentru calatorii in strainatate

 

Daca te numeri printre cei care si-au planuit deja calatoriile pentru anul urmator, sa nu uiti sa adaugi pe lista ta si asigurarea GoTRAVEL de la Gothaer! De ce? Pentru ca aceasta asigurare iti ofera protectia de care ai nevoie pe tot parcursul sejurului tau in straintate, in intreaga lume, inclusiv SUA si Canada. Fie ca pleci ca turist sau in interes de afaceri, oricand se poate intampla un eveniment neprevazut, de aceea este recomandabil sa fii precaut, ca sa stai linistit in concediul pe care ti-l planifici cu atata grija.

Totodata, ai bagajele asigurate in caz de furt sau pierdere, esti asigurat in cazul in care te accidentezi in timpul efectuarii de activitati sportive recreationale cu grad redus de risc. Mai mult, aceasta asigurare are acoperiri suplimentare importante pentru care poti opta: protejarea in cazul intrarii agentiei de turism in faliment/ insolventa sau anularea calatoriei din motive care nu tin de tine.

Asadar, ca rezolutie pentru inceputul anului 2019, ar trebui sa avem in vedere, in primul rand, siguranta noastra, a celor din jurul nostru, precum si a bunurilor (locuinta, masina) pe care le detinem si sa incheiem asigurarile cele mai importante, pentru a sta fara griji in aceasta privinta.

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.