La vremuri noi, tot noi! Cine sunt toți oamenii lui Dacian Cioloș

La vremuri noi, tot noi! Cine sunt toți oamenii lui Dacian Cioloș

La vremuri noi, tot noi! Cine sunt toți oamenii lui Dacian Cioloș

by January 28, 2019 0 comments

Dacian Cioloș a fost ales cu mare fast președinte al PLUS și a vorbit despre oameni noi în politică, însă apar tot mai multe informaţii despre oamenii controversaţi care s-au alăturat proiectului, potrivit stiripesurse.ro.

După ce s-a aflat că un fost PRM-ist a fost ales în conducerea PLUS, o membră a Biroului Naţional al partidului s-a făcut remarcată de-a lungul timpului printr-o ascensiune fără precedent şi o pensionare la fel de bruscă.

Irina Alexe, responsabilă cu “Dezvoltarea teritorială” în Biroul Naţional al PLUS, a fost numită, în septembrie 2016, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne. Anterior, Irina Alexe a ocupat funcţia de secretar de stat la Cancelaria Prim-Ministrului Dacian Cioloş.

Potrivit informaţiilor din presa anilor precedenţi, Irina Alexe a fost cel mai tânăr chestor (grad profesional echivalent celui militar de general cu o stea) din Poliția Română, la doar 35 de ani. Este un mister total felul în care Irina Alexe a ajuns chestor la 35 de ani, lucru care părea imposibil, ţinând cont de paşii care trebuie parcurşi şi de faptul că acest grad profesional se obţine foarte greu. Publicaţia “Naţional” susţinea, în 2016, că Alexe a ajuns la MAI, unde s-a ocupat de coordonarea prefecţilor, în urma insistenţelor lui Vasile Blaga.

Ziarul Evenimentul Zilei scria în 2017 că Irina Alexe nu a fost doar cel mai tânăr chestor din istorie, ci şi unul dintre cei mai tineri pensionari din sistem. Noua membră a conducerii PLUS s-a pensionat la 42 de ani şi, potrivit sursei citate, are o pensie de aproximativ 13.000 de lei pe lună.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.