Fiul risipitor se întoarce! Sebastian Ghiță va candida la europarlamentare

Fiul risipitor se întoarce! Sebastian Ghiță va candida la europarlamentare

Fiul risipitor se întoarce! Sebastian Ghiță va candida la europarlamentare

by March 10, 2019 0 comments
Fostul deptat Sebastian Ghiță, care a fugit în Serbia în 2017, după ce a fost trimis în judecată în mai multe dosare de corupţie, va fi primul candidat pe lista Partidului România Unită pentru alegerile europarlamentare, el fiind urmat de președintele partidului, Bogdan Diaconu. Ghiță afirmă că va candida ”pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat”.
”Sebastian Ghiță, românul care a lovit la temelia noii Securități, care a devoalat Sistemul și unitatea „de elită” a DNA, care a militat pentru o Românie a românilor și care a devenit ȚINTĂ și e HĂITUIT pentru că a avut curajul de a spune adevărul, deschide lista candidaților PRU la alegerile europarlamentare”, anunță duminică PRU pe pagina de Facebook. Potrivit anunțului PRU, Ghiță vrea să candideze ”pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat” și să abordeze în această campanie poziția României față de imigranți și ”De ce nu dăm cetățenie românilor din Republica Moldova?”
”Ce teme vreau sa abordăm în această campanie și la care să ne răspundă și slugile lui Soros de la Uniunea Scufundăm România: poziția față de imigranți. De ce nu dăm cetățenie românilor din Republica Moldova?
România este creștină, nu umplem țara de moschei!
Cine i-a permis lui Tudorel Toader să accepte ideea unui procuror european? Grupul infracțional organizat condus de Laura Codruța Kovesi a distrus elitele!
Azi bandele Rezist sunt lăsate să atace judecători și miniștri și să se urce pe gardurile Parlamentului!
România va fi o țară în care pământurile și pădurile vor trebui să revină statului român!
România va fi o țară unde se vor naște copii români! Acum copiii români se nasc în străinătate!
România va fi o țară unde românii vor beneficia de resursele solului și subsolului. Trebuie exploatate în interiorul României, nu în beneficiul jefuitorulor străini!
România își va exprima suveranitatea. Nu vreau să ajungem un ducat al luxemburghezilor de la Bruxelles!
Strig din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare, Unită, Suverană!””, transmite Ghiță.
Conform postării, candidații PRU la alegerile europarlamentare sunt Sebstian Ghiță, Bogdan Diaconu, Andrei Piticaș, Ionuț Stuparu, Ioan Constantinescu, Sorin Deac, Narcis Someșfelean, Ștefan Lungu, Laura Vicol, Radu Cristescu, Dumitru Bădrăgan, Rudi Bugă și Florian Milea Diaconu.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins, sâmbătă, contestaţia formulată de reprezentanţii Alianţei PRM + PRU la decizia BEC privind înscrierea în alegerile europarlamentare. Liderul PRU Bogdan Diaconu a afirmat că formaţiunea va avea candidaţi proprii.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.