George Mioc: PSD-ul lui Ponta e la fel de toxic ca PSD-ul lui Dragnea

George Mioc: PSD-ul lui Ponta e la fel de toxic ca PSD-ul lui Dragnea

George Mioc: PSD-ul lui Ponta e la fel de toxic ca PSD-ul lui Dragnea

by March 7, 2019 0 comments

Sub privirea bleagă a Opoziției oficiale, PSD se reinventează și se transformă, încercând să facă uitate hoțiile și relele pe care le-a adus peste România. Noua formațiune condusă de Victor Ponta, denumită cu mult tupeu „Pro România”, este o adunătură de scursuri din PSD-ul lui Dragnea.

Sunt oamenii care au participat la jaf și la distrugerea statului de drept cot la cot cu Satana de Teleorman. Fostul premier Mihail Tudose a fost lacheul lui Dragnea, până când acesta a găsit-o pe doamna Dăncilă, o slugă și mai incompetentă, și mai servilă, așa că l-a dat afară. Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, acum prim-vicepreședinte al formațiunii Pro România, este cel care a blocat transferul în străinătate al marilor arși de la Colectiv. În orice altă țară, individul dispărea din politică și, foarte probabil, era adus în fața judecătorilor. Cât despre președintele Pro România, plagiatorul și mincinosul notoriu Victor Ponta, eu nu pot să uit guvernarea sa dezastruoasă și coruptă. Pensiile speciale nesimțite, cacealmaua de la Petromidia, unde statul român a pierdut sute de milioane de euro, sau drama de Colectiv, toate s-au petrecut în mandatul său, cu complicitatea sa. Sub protecția sa a beneficiat Sebastian Ghiță, prietenul lui Ponta, de contracte dubioase cu statul român, contracte care au făcut ca azi administrația de stat să se afle, din punct de vedere al informatizării, la nivelul unui stat din lumea a III-a.

Eu nu am uitat. Milioane de români nu au uitat. Singurii care par să fi uitat sunt cei din Opoziția oficială, care permit acestei tumori desprinse din PSD să crească și să adune voturile celor scârbiți de regimul Satanei de Teleorman. Finalul îl știm, cred, toți: mai devreme sau mai târziu, PSD și Pro România se vor reunifica. Ponta nu înseamnă opoziție anti-PSD, ci este o plasă care recuperează foștii alegători ai acestei grupări infracționale, pentru ca aceștia să nu se ducă spre formațiuni care chiar se opun Ciumei Roșii.

Din această perspectivă, este tot mai evident că alianța USR+Cioloș nu aduce nici un vot de la PSD. Nu scoate la vot nici un absenteist. Nu. Tot ceea ce face alianța USR+Cioloș este să divizeze electoratul anti-PSD și să creeze disensiuni în această zonă. Aparent, PSD-ul lui Dragnea pierde alegători. Dar aceștia rămân în aceeași zonă politică, migrând fie spre ALDE, fie spre Pro-România. Opoziția anti-PSD nu este în stare să colecteze mai nici un nemulțumit din bazinul electoral al așa-zișilor social-democrați, dar nu pentru că nu este posibil, ci pentru că nu poate și nu vrea! Scandalurile din zona dreptei – scandaluri instigate de postacii marxiști din echipa USR+Cioloș, care îi pun la zid pe oamenii de dreapta, creștini, cu o violență tipic stalinistă – nu fac decât să înrăutățească situația. Practic, în acest moment, USR+Cioloș lucrează în favoarea marelui PSD – în care îi înglobăm pe Ponta și Tăriceanu – și subminează unitatea opoziției.

Sunt adevăruri care trebuie spuse, chiar dacă mulți refuză să vadă adevărul. Ciuma Roșie nu înseamnă doar Dragnea și nu va fi eradicată dacă doar acesta dispare din viața politică. Degeaba încearcă foștii premieri Tăriceanu, Ponta și Cioloș să-și albească trecutul și să se vândă drept oameni noi în politică. Au lucrat pentru PSD și continuă să lucreze pentru PSD.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.